-
Öne çıkan konu
- #2,981
sanada iyi gün emektarS.a herkese iyi gün
Forumda paylaşım yapmak ve tamamen tüm özelliklerden yararlanmak için hemen kayıt olmayı unutmayınız.
Kayıt Ol!sanada iyi gün emektarS.a herkese iyi gün
a.s kardeş işler nasıl bittimi kursun öğrendinmi detaylarıSelam millet.
Ahahah abi ne kursua.s kardeş işler nasıl bittimi kursun öğrendinmi detayları
zaman ne hızlı geçiyor dimi valla bravo o zaman kardeş ne sitesi yazıyon hani bizim app nerdeAhahah abi ne kursu
İşe bile girdim 5 aydır yazılım firmasında çalışıyorum
Bi ara askere gittim geldim. Onu da çıkardım aradan. Şimdi de kendi sitemi yazıyorum. Freelance işlerim var onları çıkartıyorum.
Valla öyle tutamıyoruz işte. www.leventozturk.net sitesini kodluyorum şu anda. Mobil öğrenemedim bi türlüzaman ne hızlı geçiyor dimi valla bravo o zaman kardeş ne sitesi yazıyon hani bizim app nerde![]()
kardeş ne uğraşıyon kodlamayla çak bitane wordpress mobilide olur desktopuda.. bizim app işi ne olduValla öyle tutamıyoruz işte. www.leventozturk.net sitesini kodluyorum şu anda. Mobil öğrenemedim bi türlü![]()
İşte onu herkes yaptığı için ben kod yazıyorumkardeş ne uğraşıyon kodlamayla çak bitane wordpress mobilide olur desktopuda.. bizim app işi ne oldu![]()
İyilik kanka senden naber nasıl gidiyorSelam Gökhan naber?
Daha sık gel daa. Mektup yazsam daha önce giderdiİyilik kanka senden naber nasıl gidiyor
peşini bırakmamısrarla gelen app sorusu![]()
hacı sen app öğreniyordun hani ne kodu öğrendin o zaman web yazılımmıİşte onu herkes yaptığı için ben kod yazıyorumApp şu anlık gündemde yok mobil öğrenemedim
![]()
ASP.NET yazıyorum ben genelde. Aynen web yazılım diyebilirsinhacı sen app öğreniyordun hani ne kodu öğrendin o zaman web yazılımmı
o da güzel kardeş eskiden asp php çok populerdi bu akıllı cep telefonu devri öncesi artık. Şimdi iş kuranlar web sayfası yerine facebook sayfası kuruyorASP.NET yazıyorum ben genelde. Aynen web yazılım diyebilirsin![]()
Yeniden tanışalım o zamanKimse kalmamış tanıdık![]()