|
|
|
|
#1 | ||
|
Uzman Üye
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Tesekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 11,036 Teşekkür Aldığı Konusu: 3,564
Üye No: 100
Rep Puani : 2719114
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
"Yağmur HatıraLarı"
Yağmurda mutLuLuk arayan ben Gecenin yağmurunda cıkmışım, Senden kaLan hatıraLarı Yağmurun akışına bırakıyorum Sonra onLar geri geLiyor ayakLarıma Bi bakıyorumki her yağmur yağışında, HatıraLarLa ısLanan ben oLuyorum Sokağın başındaki bi genç kız görüyorum Oda ısLanıyor bu yağmurda... Öbür yanıma bakıyorum kimsesiz çocukLar OnLarda ısLanıyorLar... OnLarda üşüyorLar bu yağmurun akışında... Kısacası birtanem ne yana baksam, Yağmur yağıyor ve herkez ısLanıyor SöyLeniyorum işte o zaman kendime Ya bu yağmur yaLnız bana yağmıyor? Diye.. AnLıyorumki yağmurLarda kendimi ısLatan ben Senin yağmurunda ısLanmış oLan ben... ÖyLece sürüp gidiyor bi akşam gezintisi... YağmurLar diniyor ve ben evime gidiyorum Uzanıyorum yatağıma doğru.. Bakıyorumki yastığım ısLanmış SaçLarım ısLanmış tı ya... Hani o senin yağmurunda,unutuyorum... Eve geLmişim ve haLa sen varsın! Üstüne üstün bide yatağıma kadar geLmişsin Ya ne kadar hainsin biLiyomusun? Git artık diyorum ve saçLarımı kurutuyorum BiLiyorum gitmiyorsun... Ben yaLnızca kendimi avutuyorum... Ve her yağmur yağışında hatıraLarLarLa ısLanıyorum Yağmur yağdıkça ben ısLanıyorum... YaLnız,ben ısLanıyorum...!!! ___________________01,02,2006__ BLuE______________________________________________ ________
|
|
|
|
#n/a |
|
Bot
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Melisssa, [FX][SOLDIER] bu konu için teşekkür ettiler...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Tesekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 11,036 Teşekkür Aldığı Konusu: 3,564
Üye No: 100
Rep Puani : 2719114
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
yüreğine sağlık kanka
![]()
|
|
|
#3 |
|
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
Tesekkür Etme: 857 Teşekkür Edilme: 871 Teşekkür Aldığı Konusu: 436
Üye No: 11452
Rep Puani : 838357
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ellerine sağlık kanka...
|
![]() |
| Tags |
| hatıraları, yağmur |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|