2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon
Gösterilen Sonuçlar 1 sonuçtan 15 ile 16 arası

Konu: laptopu tvye nasıl bağlanır

  1. #1
    Kanki Üye cracker0101's Avatar
    Üye No
    299658
    Giriş Tarihi
    Sep 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    52
    Konular
    22
    RepPuan
    135
    Rep Power
    2047
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan laptopu tvye nasıl bağlanır

    Kankalar bnm asus f8sn laptopum var nvidia 9500m gs ekran kartım var tvye nasıl bağlıycammm...

  2. #2
    NilüferS ηiѕαη's Avatar
    Üye No
    137276
    Giriş Tarihi
    Nov 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Eskişehir
    Mesaj
    8,843
    Konular
    555
    RepPuan
    9430188
    Rep Power
    3671
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    Ekran kartı S-video çıkışından tv deki scarta kablo atacaksın..


  3. #3
    Kanki Üye cracker0101's Avatar
    Üye No
    299658
    Giriş Tarihi
    Sep 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    52
    Konular
    22
    RepPuan
    135
    Rep Power
    2047
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    kanka bn anlamadım bnde 15 pinli bi skarta bnzer bi kablo var onunlar nasıl bağlarım yhda bağlayabilirmiyim

  4. #4
    NilüferS ηiѕαη's Avatar
    Üye No
    137276
    Giriş Tarihi
    Nov 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Eskişehir
    Mesaj
    8,843
    Konular
    555
    RepPuan
    9430188
    Rep Power
    3671
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    kanka sana şöyle anlatayım ..s videodan gelen kabloya bir dönüştürücü ile 3 kablo bağlıyorsun.bu kablolardan sadece birini kullanırsan görüntü alabilirsin.ses istersen diğer kabloları ses çıkşına bağlaman gerekiyor.aynı renk kablo aynı renkteki bağlantıya takılıyor..tv kısmında karışık bir olay yok nasıl dvd,vcd bağlıyorsan o şekilde yani..masaüstünden diğer ekranı aktif hala getiriyorsun Nvidianın genelde denetim masasında ayar simgesi olur.çoklu ekran kurdan tv yi aktif hale getiriyorsun..
    ben bu şekilde kendimi pc mi kullandım..

  5. #5
    Kanki Üye cracker0101's Avatar
    Üye No
    299658
    Giriş Tarihi
    Sep 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    52
    Konular
    22
    RepPuan
    135
    Rep Power
    2047
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    Kanka skart kablosu ile oluomuu

  6. #6
    Kanka Üye Jön_Türk's Avatar
    Üye No
    319852
    Giriş Tarihi
    Nov 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    472
    Konular
    38
    RepPuan
    75254
    Rep Power
    1992
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri
    Ünvan : Aktif Üye

    Varsayılan

    lcd tv ye bağlayacaksanız vg kablo işinizi görür.pc de ve tv de girişler mevcutsa hiç problem olmadan görünütüyü yansıtabilirsiniz.

    Ayrıca pc nin DVI girişi varsa DVI-HDMI dönüştürücü ile HDMI kablo alarak lcd tv ye bağlantı yapabilirsiniz

  7. #7
    Yeni Üye mustafa_akkoyun's Avatar
    Üye No
    326018
    Giriş Tarihi
    Dec 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    7
    Konular
    0
    RepPuan
    -2076
    Rep Power
    0
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?

  8. #8
    Yeni Üye mustafa_akkoyun's Avatar
    Üye No
    326018
    Giriş Tarihi
    Dec 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    7
    Konular
    0
    RepPuan
    -2076
    Rep Power
    0
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi masmavi Mesajı Göster
    kanka sana şöyle anlatayım ..s videodan gelen kabloya bir dönüştürücü ile 3 kablo bağlıyorsun.bu kablolardan sadece birini kullanırsan görüntü alabilirsin.ses istersen diğer kabloları ses çıkşına bağlaman gerekiyor.aynı renk kablo aynı renkteki bağlantıya takılıyor..tv kısmında karışık bir olay yok nasıl dvd,vcd bağlıyorsan o şekilde yani..masaüstünden diğer ekranı aktif hala getiriyorsun Nvidianın genelde denetim masasında ayar simgesi olur.çoklu ekran kurdan tv yi aktif hale getiriyorsun..
    ben bu şekilde kendimi pc mi kullandım..
    Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?

  9. #9
    NilüferS ηiѕαη's Avatar
    Üye No
    137276
    Giriş Tarihi
    Nov 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Eskişehir
    Mesaj
    8,843
    Konular
    555
    RepPuan
    9430188
    Rep Power
    3671
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi mustafa_akkoyun Mesajı Göster
    Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?
    ses kartından da kablo atarsan evet...
    idare edecek bir görüntü alabilirsin.ben eskiden oyun oynarken kullanıyordum..

  10. #10
    Yeni Üye mustafa_akkoyun's Avatar
    Üye No
    326018
    Giriş Tarihi
    Dec 2008
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    7
    Konular
    0
    RepPuan
    -2076
    Rep Power
    0
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi masmavi Mesajı Göster
    ses kartından da kablo atarsan evet...
    idare edecek bir görüntü alabilirsin.ben eskiden oyun oynarken kullanıyordum..
    benim hem monitörde hemde tv de aynı anda görüntü almam lazım.15 metre monitör kablosu aldım görüntüyü Lcd tv ye aktarıyorum ama aynı anda çalıştıramıyorum bunu nasıl yapabilirim?

  11. #11
    NilüferS ηiѕαη's Avatar
    Üye No
    137276
    Giriş Tarihi
    Nov 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Eskişehir
    Mesaj
    8,843
    Konular
    555
    RepPuan
    9430188
    Rep Power
    3671
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    denetim masasında ekran kartının ayar yeri var ordan klonlama diye seçersen olur..

  12. #12
    Cool Üye Polimetius's Avatar
    Üye No
    40254
    Giriş Tarihi
    Oct 2005
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Seçilmemiş
    Mesaj
    1,062
    Konular
    322
    RepPuan
    19778
    Rep Power
    3124
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    Kablo ile..

  13. #13
    Yeni Üye fozeksis's Avatar
    Üye No
    9818
    Giriş Tarihi
    Mar 2005
    Cinsiyet
    Erkek
    Mesaj
    1
    Konular
    0
    RepPuan
    10
    Rep Power
    0
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben laptop bilgisayarımı vga kabloyla lcd tv ye bağladım ama tvde sadece xp nin duvar kağıdı gözüküyor masaüstü ikonları gözükmüyor bu sorunu nasıl hallederim laptop beko marka tv sonybravia

  14. #14
    Kanka Üye splash17's Avatar
    Üye No
    48100
    Giriş Tarihi
    Nov 2005
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    İzmir
    Mesaj
    778
    Konular
    22
    RepPuan
    213968
    Rep Power
    3104
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri
    Ünvan : Aktif Üye

    Varsayılan

    Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi fozeksis Mesajı Göster
    merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben laptop bilgisayarımı vga kabloyla lcd tv ye bağladım ama tvde sadece xp nin duvar kağıdı gözüküyor masaüstü ikonları gözükmüyor bu sorunu nasıl hallederim laptop beko marka tv sonybravia
    çözünürlükten kaynaklanıo olabilirmi... çözünürlüğü düşürmeyi dene bi...

  15. #15
    Dar Ağacında Olsak Bile.. Bey-Han's Avatar
    Üye No
    355682
    Giriş Tarihi
    Mar 2009
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Bursa
    Mesaj
    6,135
    Konular
    1613
    RepPuan
    6569545
    Rep Power
    2536
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    laptop vısta ise

    sağ tuş kişiselleştirme ordan görüntü ayarları sonra görüntü ayarları girip bağdaşlaştırıcıda tüm modları listeleri tıklarsa

    Örneğin, 640 × 480 daha düşük bir ekran çözünürlüğü, 1600 × 1200 ise daha yüksek bir ekran çözünürlüğüdür

    ordaki çıkan çözünürlükleri size uygun olanı bulmanız gerek her modele göre değişir bunlar çünkü






    Sen arada sırada uğra bana...




+ Yeni Konu Aç
2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon

Konu Açıklaması

Users Browsing this Thread

Şuanda bu konuyu 1 kişi izlemekte. (0 üye ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. kankalar dell'in 1,8 kg laptopu nasıl?
    By _PACİNGSHOT_ in forum Net Pazarı
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 15-05-08, 21:10
  2. Kravat Nasıl BağLanır ?
    By Tengri in forum Genel / Off Topic
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 05-02-08, 23:44
  3. bağcık nasıl bağlanır öğrenin !! süper !!
    By cyrodred in forum Komik videolar
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 10-09-06, 16:50
  4. pcdeki goruntuyu tvye nasıl aktarırım?
    By ctntgce in forum Donanım Teknik Servis
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 13-04-06, 12:08
  5. kravat nasıl bağlanır bilmeyenlere...
    By tatlıcadı in forum Kanka Café
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 11-04-06, 11:14

Ziyaretçiler bu sayfayı bu kelimeleri arayarak buldular:

laptop tv ye nasıl bağlanır

laptopu televizyona nasıl bağlanır

pc tv ye nasıl bağlanır

laptop televizyona nasıl bağlanır

bilgisayar tvye nasıl bağlanır

laptopu tvye nasıl bağlarımlaptopu televizyona nasıl bağlarımbilgisayar televizyona nasıl bağlanırpc televizyona nasıl bağlanırbilgisayarı tvye nasıl bağlarımlaptopu tvye nasıl bağlanırpc tv ye nasıl bağlanır resimli anlatımnotebook tv ye nasıl bağlanırtv ye bilgisayar nasıl bağlanırbilgisayar televizyona nasıl bağlanır resimli anlatımlg tv bilgisayara nasıl bağlanırlaptop tv ye nasıl bağlanır resimlilaptop tv ye nasıl bağlanır resimli anlatımbilgisayar televizyona nasıl bağlanır resimlibilgisayarımı lcd tvye nasıl bağlarımlaptop nasıl televizyona bağlanırpc yı tv ye nasıl baglanırlaptop plazmaya nasıl bağlanırbilgisayarı televizyona nasıl bağlarım resimli anlatımlaptop lcd ye nasıl bağlanır

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açılamaz!
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Forum Kuralları