• Acılı
  • Aptal
  • Aranıyor
  • Arsız
  • Aşık
  • Ölü
  • çılgın
  • üzüntülü
  • üzgün
  • Bahahaha
  • Bilgin
  • Bulantılı
  • Bulutlu
  • Canlı
  • Cap Canlı
  • cesaretli
  • Dead
  • Deli
  • Depresyonda
  • Eğlenmiş
  • gay
  • Goofy
  • Hacker
  • hoşgörülü
  • Huysuz
  • Huzurlu
  • Israrcı
  • iyi
  • Karışık
  • kaygılı
  • Küstah
  • Kederli
  • Keyifli
  • Kimsesiz
  • Kop Kop
  • Korkulu
  • kuşkulu
  • Manyak Deli
  • melek gibi
  • Meraklı
  • Meşgul
  • Mutsuz
  • Neşeli
  • Niteliksiz
  • Oylesine
  • Panik
  • Paranoyak
  • Rahat
  • Sakin
  • Saldırgan
  • Sarhoş
  • Sert ve kaba
  • SIKKIN
  • Sinirli
  • Sıcak
  • Tembel
  • utangaç
  • Uykucu
  • uykulu
  • Uyuşuk
  • Yaramaz
  • Yürekli
  • Yorgun
  • Yoğun
  • Şüpheli
  • Şeytani
  • Şeytani2
  • Şokta
  • şşşşttt!
  • 2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon
    Gösterilen Sonuçlar 1 sonuçtan 15 ile 16 arası

    Konu: laptopu tvye nasıl bağlanır

    1. #1
      Kanki Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      cracker0101's Avatar
      Üye No
      299658
      Giriş Tarihi
      Sep 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      52
      Konular
      22
      RepPuan
      135
      Rep Power
      2227
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan laptopu tvye nasıl bağlanır

      Kankalar bnm asus f8sn laptopum var nvidia 9500m gs ekran kartım var tvye nasıl bağlıycammm...

    2. #2
      NilüferS
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      ηiѕαη's Avatar
      Üye No
      137276
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      8,463
      Konular
      551
      RepPuan
      9430188
      Rep Power
      3850
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      Ekran kartı S-video çıkışından tv deki scarta kablo atacaksın..


    3. #3
      Kanki Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      cracker0101's Avatar
      Üye No
      299658
      Giriş Tarihi
      Sep 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      52
      Konular
      22
      RepPuan
      135
      Rep Power
      2227
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      kanka bn anlamadım bnde 15 pinli bi skarta bnzer bi kablo var onunlar nasıl bağlarım yhda bağlayabilirmiyim

    4. #4
      NilüferS
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      ηiѕαη's Avatar
      Üye No
      137276
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      8,463
      Konular
      551
      RepPuan
      9430188
      Rep Power
      3850
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      kanka sana şöyle anlatayım ..s videodan gelen kabloya bir dönüştürücü ile 3 kablo bağlıyorsun.bu kablolardan sadece birini kullanırsan görüntü alabilirsin.ses istersen diğer kabloları ses çıkşına bağlaman gerekiyor.aynı renk kablo aynı renkteki bağlantıya takılıyor..tv kısmında karışık bir olay yok nasıl dvd,vcd bağlıyorsan o şekilde yani..masaüstünden diğer ekranı aktif hala getiriyorsun Nvidianın genelde denetim masasında ayar simgesi olur.çoklu ekran kurdan tv yi aktif hale getiriyorsun..
      ben bu şekilde kendimi pc mi kullandım..

    5. #5
      Kanki Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      cracker0101's Avatar
      Üye No
      299658
      Giriş Tarihi
      Sep 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      52
      Konular
      22
      RepPuan
      135
      Rep Power
      2227
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Kanka skart kablosu ile oluomuu

    6. #6
      Kanka Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      Jön_Türk's Avatar
      Üye No
      319852
      Giriş Tarihi
      Nov 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      466
      Konular
      38
      RepPuan
      75254
      Rep Power
      2172
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      lcd tv ye bağlayacaksanız vg kablo işinizi görür.pc de ve tv de girişler mevcutsa hiç problem olmadan görünütüyü yansıtabilirsiniz.

      Ayrıca pc nin DVI girişi varsa DVI-HDMI dönüştürücü ile HDMI kablo alarak lcd tv ye bağlantı yapabilirsiniz

    7. #7
      Yeni Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      mustafa_akkoyun's Avatar
      Üye No
      326018
      Giriş Tarihi
      Dec 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      7
      Konular
      0
      RepPuan
      -2076
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?

    8. #8
      Yeni Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      mustafa_akkoyun's Avatar
      Üye No
      326018
      Giriş Tarihi
      Dec 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      7
      Konular
      0
      RepPuan
      -2076
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi masmavi Mesajı Göster
      kanka sana şöyle anlatayım ..s videodan gelen kabloya bir dönüştürücü ile 3 kablo bağlıyorsun.bu kablolardan sadece birini kullanırsan görüntü alabilirsin.ses istersen diğer kabloları ses çıkşına bağlaman gerekiyor.aynı renk kablo aynı renkteki bağlantıya takılıyor..tv kısmında karışık bir olay yok nasıl dvd,vcd bağlıyorsan o şekilde yani..masaüstünden diğer ekranı aktif hala getiriyorsun Nvidianın genelde denetim masasında ayar simgesi olur.çoklu ekran kurdan tv yi aktif hale getiriyorsun..
      ben bu şekilde kendimi pc mi kullandım..
      Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?

    9. #9
      NilüferS
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      ηiѕαη's Avatar
      Üye No
      137276
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      8,463
      Konular
      551
      RepPuan
      9430188
      Rep Power
      3850
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi mustafa_akkoyun Mesajı Göster
      Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?
      ses kartından da kablo atarsan evet...
      idare edecek bir görüntü alabilirsin.ben eskiden oyun oynarken kullanıyordum..

    10. #10
      Yeni Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      mustafa_akkoyun's Avatar
      Üye No
      326018
      Giriş Tarihi
      Dec 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      7
      Konular
      0
      RepPuan
      -2076
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi masmavi Mesajı Göster
      ses kartından da kablo atarsan evet...
      idare edecek bir görüntü alabilirsin.ben eskiden oyun oynarken kullanıyordum..
      benim hem monitörde hemde tv de aynı anda görüntü almam lazım.15 metre monitör kablosu aldım görüntüyü Lcd tv ye aktarıyorum ama aynı anda çalıştıramıyorum bunu nasıl yapabilirim?

    11. #11
      NilüferS
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      ηiѕαη's Avatar
      Üye No
      137276
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      8,463
      Konular
      551
      RepPuan
      9430188
      Rep Power
      3850
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      denetim masasında ekran kartının ayar yeri var ordan klonlama diye seçersen olur..

    12. #12
      test
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      Polimetius's Avatar
      Üye No
      40254
      Giriş Tarihi
      Oct 2005
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      1,062
      Konular
      322
      RepPuan
      19778
      Rep Power
      3304
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      Kablo ile..

    13. #13
      Yeni Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      fozeksis's Avatar
      Üye No
      9818
      Giriş Tarihi
      Mar 2005
      Cinsiyet
      Erkek
      Mesaj
      1
      Konular
      0
      RepPuan
      10
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben laptop bilgisayarımı vga kabloyla lcd tv ye bağladım ama tvde sadece xp nin duvar kağıdı gözüküyor masaüstü ikonları gözükmüyor bu sorunu nasıl hallederim laptop beko marka tv sonybravia

    14. #14
      Kanka Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      splash17's Avatar
      Üye No
      48100
      Giriş Tarihi
      Nov 2005
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      İzmir
      Mesaj
      739
      Konular
      22
      RepPuan
      213968
      Rep Power
      3284
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi fozeksis Mesajı Göster
      merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben laptop bilgisayarımı vga kabloyla lcd tv ye bağladım ama tvde sadece xp nin duvar kağıdı gözüküyor masaüstü ikonları gözükmüyor bu sorunu nasıl hallederim laptop beko marka tv sonybravia
      çözünürlükten kaynaklanıo olabilirmi... çözünürlüğü düşürmeyi dene bi...

    15. #15
      Dar Ağacında Olsak Bile..
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      Bey-Han's Avatar
      Üye No
      355682
      Giriş Tarihi
      Mar 2009
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Bursa
      Mesaj
      4,879
      Konular
      1610
      RepPuan
      6569545
      Rep Power
      2713
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      laptop vısta ise

      sağ tuş kişiselleştirme ordan görüntü ayarları sonra görüntü ayarları girip bağdaşlaştırıcıda tüm modları listeleri tıklarsa

      Örneğin, 640 × 480 daha düşük bir ekran çözünürlüğü, 1600 × 1200 ise daha yüksek bir ekran çözünürlüğüdür

      ordaki çıkan çözünürlükleri size uygun olanı bulmanız gerek her modele göre değişir bunlar çünkü






      Sen arada sırada uğra bana...




    + Yeni Konu Aç
    2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon

    Konu Açıklaması

    Users Browsing this Thread

    Şuanda bu konuyu 1 kişi izlemekte. (0 üye ve 1 misafir)

    Benzer Konular

    1. kankalar dell'in 1,8 kg laptopu nasıl?
      By _PACİNGSHOT_ in forum Net Pazarı
      Cevaplar: 2
      Son Mesaj: 15-05-08, 21:10
    2. Kravat Nasıl BağLanır ?
      By Tengri in forum Genel / Off Topic
      Cevaplar: 11
      Son Mesaj: 05-02-08, 23:44
    3. bağcık nasıl bağlanır öğrenin !! süper !!
      By cyrodred in forum Komik videolar
      Cevaplar: 14
      Son Mesaj: 10-09-06, 16:50
    4. pcdeki goruntuyu tvye nasıl aktarırım?
      By ctntgce in forum Donanım Teknik Servis
      Cevaplar: 5
      Son Mesaj: 13-04-06, 12:08
    5. kravat nasıl bağlanır bilmeyenlere...
      By tatlıcadı in forum Kanka Café
      Cevaplar: 14
      Son Mesaj: 11-04-06, 11:14

    Ziyaretçiler bu sayfayı bu kelimeleri arayarak buldular:

    laptop tv ye nasıl bağlanır

    laptopu televizyona nasıl bağlanır

    pc tv ye nasıl bağlanır

    laptop televizyona nasıl bağlanır

    bilgisayar tvye nasıl bağlanır

    laptopu tvye nasıl bağlarımlaptopu televizyona nasıl bağlarımbilgisayar televizyona nasıl bağlanırpc televizyona nasıl bağlanırbilgisayarı tvye nasıl bağlarımlaptopu tvye nasıl bağlanırpc tv ye nasıl bağlanır resimli anlatımnotebook tv ye nasıl bağlanırtv ye bilgisayar nasıl bağlanırbilgisayar televizyona nasıl bağlanır resimli anlatımlg tv bilgisayara nasıl bağlanırlaptop tv ye nasıl bağlanır resimlilaptop tv ye nasıl bağlanır resimli anlatımbilgisayar televizyona nasıl bağlanır resimlibilgisayarımı lcd tvye nasıl bağlarımlaptop nasıl televizyona bağlanırpc yı tv ye nasıl baglanırlaptop plazmaya nasıl bağlanırbilgisayarı televizyona nasıl bağlarım resimli anlatımlaptop lcd ye nasıl bağlanır

    Tags for this Thread

    Bookmarks

    Bookmarks

    Gönderme Kuralları

    • Yeni konu açılamaz!
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  

    Forum Kuralları