• Acılı
  • Aptal
  • Aranıyor
  • Arsız
  • Aşık
  • Ölü
  • çılgın
  • üzüntülü
  • üzgün
  • Bahahaha
  • Bilgin
  • Bulantılı
  • Bulutlu
  • Canlı
  • Cap Canlı
  • cesaretli
  • Dead
  • Deli
  • Depresyonda
  • Eğlenmiş
  • gay
  • Goofy
  • Hacker
  • hoşgörülü
  • Huysuz
  • Huzurlu
  • Israrcı
  • iyi
  • Karışık
  • kaygılı
  • Küstah
  • Kederli
  • Keyifli
  • Kimsesiz
  • Kop Kop
  • Korkulu
  • kuşkulu
  • Manyak Deli
  • melek gibi
  • Meraklı
  • Meşgul
  • Mutsuz
  • Neşeli
  • Niteliksiz
  • Oylesine
  • Panik
  • Paranoyak
  • Rahat
  • Sakin
  • Saldırgan
  • Sarhoş
  • Sert ve kaba
  • SIKKIN
  • Sinirli
  • Sıcak
  • Tembel
  • utangaç
  • Uykucu
  • uykulu
  • Uyuşuk
  • Yaramaz
  • Yürekli
  • Yorgun
  • Yoğun
  • Şüpheli
  • Şeytani
  • Şeytani2
  • Şokta
  • şşşşttt!
  • 2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon
    Gösterilen Sonuçlar 1 sonuçtan 8 ile 16 arası

    Konu: laptopu tvye nasıl bağlanır

    1. #1
      Kanki Üye
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      cracker0101's Avatar
      Üye No
      299658
      Giriş Tarihi
      Sep 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      52
      Konular
      22
      RepPuan
      135
      Rep Power
      2871
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan laptopu tvye nasıl bağlanır

      Kankalar bnm asus f8sn laptopum var nvidia 9500m gs ekran kartım var tvye nasıl bağlıycammm...

    2. #2
      NilüferS
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      ηiѕαη's Avatar
      Üye No
      137276
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      8,463
      Konular
      551
      RepPuan
      9430188
      Rep Power
      4494
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      Ekran kartı S-video çıkışından tv deki scarta kablo atacaksın..


    3. #3
      Kanki Üye
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      cracker0101's Avatar
      Üye No
      299658
      Giriş Tarihi
      Sep 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      52
      Konular
      22
      RepPuan
      135
      Rep Power
      2871
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      kanka bn anlamadım bnde 15 pinli bi skarta bnzer bi kablo var onunlar nasıl bağlarım yhda bağlayabilirmiyim

    4. #4
      NilüferS
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      ηiѕαη's Avatar
      Üye No
      137276
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      8,463
      Konular
      551
      RepPuan
      9430188
      Rep Power
      4494
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      kanka sana şöyle anlatayım ..s videodan gelen kabloya bir dönüştürücü ile 3 kablo bağlıyorsun.bu kablolardan sadece birini kullanırsan görüntü alabilirsin.ses istersen diğer kabloları ses çıkşına bağlaman gerekiyor.aynı renk kablo aynı renkteki bağlantıya takılıyor..tv kısmında karışık bir olay yok nasıl dvd,vcd bağlıyorsan o şekilde yani..masaüstünden diğer ekranı aktif hala getiriyorsun Nvidianın genelde denetim masasında ayar simgesi olur.çoklu ekran kurdan tv yi aktif hale getiriyorsun..
      ben bu şekilde kendimi pc mi kullandım..

    5. #5
      Kanki Üye
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      cracker0101's Avatar
      Üye No
      299658
      Giriş Tarihi
      Sep 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      52
      Konular
      22
      RepPuan
      135
      Rep Power
      2871
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Kanka skart kablosu ile oluomuu

    6. #6
      Kanka Üye
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      Jön_Türk's Avatar
      Üye No
      319852
      Giriş Tarihi
      Nov 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      466
      Konular
      38
      RepPuan
      75254
      Rep Power
      2816
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      lcd tv ye bağlayacaksanız vg kablo işinizi görür.pc de ve tv de girişler mevcutsa hiç problem olmadan görünütüyü yansıtabilirsiniz.

      Ayrıca pc nin DVI girişi varsa DVI-HDMI dönüştürücü ile HDMI kablo alarak lcd tv ye bağlantı yapabilirsiniz

    7. #7
      Yeni Üye
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      mustafa_akkoyun's Avatar
      Üye No
      326018
      Giriş Tarihi
      Dec 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      7
      Konular
      0
      RepPuan
      -2076
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?

    8. #8
      Yeni Üye
      Şu an ne düşünüyorsunuz?
       
      mustafa_akkoyun's Avatar
      Üye No
      326018
      Giriş Tarihi
      Dec 2008
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      7
      Konular
      0
      RepPuan
      -2076
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi masmavi Mesajı Göster
      kanka sana şöyle anlatayım ..s videodan gelen kabloya bir dönüştürücü ile 3 kablo bağlıyorsun.bu kablolardan sadece birini kullanırsan görüntü alabilirsin.ses istersen diğer kabloları ses çıkşına bağlaman gerekiyor.aynı renk kablo aynı renkteki bağlantıya takılıyor..tv kısmında karışık bir olay yok nasıl dvd,vcd bağlıyorsan o şekilde yani..masaüstünden diğer ekranı aktif hala getiriyorsun Nvidianın genelde denetim masasında ayar simgesi olur.çoklu ekran kurdan tv yi aktif hale getiriyorsun..
      ben bu şekilde kendimi pc mi kullandım..
      Hacı iyi akşamlar bi sorum olcak.S-video kablosuyla pc yi tv ye bağlayınca ses tv ye aktarılırmı? bide görüntü kalitesi nasıl olur?

    + Yeni Konu Aç
    2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon

    Konu Açıklaması

    Users Browsing this Thread

    Şuanda bu konuyu 1 kişi izlemekte. (0 üye ve 1 misafir)

    Benzer Konular

    1. Kravat Nasıl BağLanır ?
      By Tengri in forum Aktif Bölüm
      Cevaplar: 11
      Son Mesaj: 06-02-08, 00:44
    2. kravat nasıl bağlanır bilmeyenlere...
      By tatlıcadı in forum Kanka Café
      Cevaplar: 14
      Son Mesaj: 11-04-06, 11:14

    Bookmarks

    Bookmarks

    Gönderme Kuralları

    • Yeni konu açılamaz!
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  

    Forum Kuralları