2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon
Gösterilen Sonuçlar 1 sonuçtan 8 ile 12 arası

Konu: AirTies Modem Şifre Değiştirme

  1. #1
    1. Nesil Üye car_26's Avatar
    Üye No
    97720
    Giriş Tarihi
    Jun 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    İzmir
    Mesaj
    10,068
    Konular
    790
    RepPuan
    28396884
    Rep Power
    6740
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan AirTies Modem Şifre Değiştirme

    bıktınız biliorum ama onumuzdeki 1-2 hafta sorunum olmucak
    benim kota aaşırı yazıyor.şifremin birisi tarafından kullanıldıgından süphe ediyorum.
    ttnet ten sifremi deiştirdim fakat
    DSL MODEM üzerinde girmiş olduğunuz şifreyi de değiştirmeniz gerekmektedir.
    diye yazı cıkıyor.peki bunu nasıl yapıcam?
    192.168.2.1 e girdim fakat ordan sonra ilerleyemedim.bi anlatırmısnız

  2. #2
    Kanki Üye sky®'s Avatar
    Üye No
    234859
    Giriş Tarihi
    Sep 2007
    Yaş
    36
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    Kocaeli
    Mesaj
    238
    Konular
    6
    RepPuan
    608
    Rep Power
    3410
    Reputation Bilgileri

    Varsayılan

    Kanka modemin wireless bağlantılı ise ;
    modem şifreni hatırlamıyorsan modemi ilk önce resetlemelisin,
    tabi TTnet kullanıcı adını ve şifreni unutma,
    resetten sonra
    192.168.2.1 yazıyosun karşına gelen şifre uyarısına genelde 1234 olan airties varsayılan şifreni gir. olmuyorsa 12345 - 123456 gibi denersin. neyse modemin içine girdikten sonra kullanıcı adını ve şifreni modem ayarlarını yap. orda Wireless Lan menüsünü bul WLan olarakta gözükebilir. Wlan ı bulduktan sonra şifre hanesine en az 5 karakterlik ( sayı ve harf içerebilir ) bir şifre gir. ve ayarları kaydet çık.
    Ha bu arada wireless bağlantısını sen kullanmıyorsan o menüden wirelessi iptal etmek için " disable " seçeneğini seç ve kaydet çık.
    kolay gelsin

  3. #3
    test Kanka Bot's Avatar
    Üye No
    100
    Giriş Tarihi
    Jan 2005
    Cinsiyet
    Erkek
    Mesaj
    119,639
    Konular
    18702
    RepPuan
    13397954
    Rep Power
    5963Array

    Varsayılan

    şifreni kimse kullanamaz ki o hat üzerinden zor kullanması orayı geç şimdi

    modeminin arkasında reset vardır ince üçlu bişeyle o deliğe sok modemini resetle komple reset atıcaksın sonra 192.168.2.1 e gir şifre istemeyecektir.sonra orda adsl vardır solda ona tıkla adsl ayarlarına gir ttnetin verdiği kullanıcı adı ve şifreyi gir oraya sonra kaydet tekrar bağlanırsın internete modeminin şifresi de sıfırlanır böylece.
    Kanka Bot = Kanka Bot forumdan banlanmış ve silinmiş kişileri tek bir nickte toplar.

  4. #4
    1. Nesil Üye car_26's Avatar
    Üye No
    97720
    Giriş Tarihi
    Jun 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    İzmir
    Mesaj
    10,068
    Konular
    790
    RepPuan
    28396884
    Rep Power
    6740
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    rt-103 wless yok sanmam.

  5. #5
    test Kanka Bot's Avatar
    Üye No
    100
    Giriş Tarihi
    Jan 2005
    Cinsiyet
    Erkek
    Mesaj
    119,639
    Konular
    18702
    RepPuan
    13397954
    Rep Power
    5963Array

    Varsayılan

    ha o zmn benimkinden dediğim gibi yap modemin arkasında reset die bişey yazıo ya oraya toplu igne gibi bişey sok reset at oke
    Kanka Bot = Kanka Bot forumdan banlanmış ve silinmiş kişileri tek bir nickte toplar.

  6. #6
    1. Nesil Üye car_26's Avatar
    Üye No
    97720
    Giriş Tarihi
    Jun 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    İzmir
    Mesaj
    10,068
    Konular
    790
    RepPuan
    28396884
    Rep Power
    6740
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    onun içnde düğme varmış ama basıldıgını hissedemiom ya

  7. #7
    test Kanka Bot's Avatar
    Üye No
    100
    Giriş Tarihi
    Jan 2005
    Cinsiyet
    Erkek
    Mesaj
    119,639
    Konular
    18702
    RepPuan
    13397954
    Rep Power
    5963Array

    Varsayılan

    kanka hissetmene gerek yok soktunmu ince bişey modemin ışıkları kapanıp açıldımı tekrardan?
    Kanka Bot = Kanka Bot forumdan banlanmış ve silinmiş kişileri tek bir nickte toplar.

  8. #8
    1. Nesil Üye car_26's Avatar
    Üye No
    97720
    Giriş Tarihi
    Jun 2006
    Cinsiyet
    Erkek
    Nerden
    İzmir
    Mesaj
    10,068
    Konular
    790
    RepPuan
    28396884
    Rep Power
    6740
    Reputation Bilgileri
    Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

    Varsayılan

    çok uğraş sonucu yaptım sıkışmış heralde
    teşekkürler hepinize repleriniz geliyor..

+ Yeni Konu Aç
2 sayfadan, 1.sayfa 12 SonSon

Konu Açıklaması

Users Browsing this Thread

Şuanda bu konuyu 1 kişi izlemekte. (0 üye ve 1 misafir)

Bookmarks

Bookmarks

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açılamaz!
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Forum Kuralları