• Acılı
  • Aptal
  • Aranıyor
  • Arsız
  • Aşık
  • Ölü
  • çılgın
  • üzüntülü
  • üzgün
  • Bahahaha
  • Bilgin
  • Bulantılı
  • Bulutlu
  • Canlı
  • Cap Canlı
  • cesaretli
  • Dead
  • Deli
  • Depresyonda
  • Eğlenmiş
  • gay
  • Goofy
  • Hacker
  • hoşgörülü
  • Huysuz
  • Huzurlu
  • Israrcı
  • iyi
  • Karışık
  • kaygılı
  • Küstah
  • Kederli
  • Keyifli
  • Kimsesiz
  • Kop Kop
  • Korkulu
  • kuşkulu
  • Manyak Deli
  • melek gibi
  • Meraklı
  • Meşgul
  • Mutsuz
  • Neşeli
  • Niteliksiz
  • Oylesine
  • Panik
  • Paranoyak
  • Rahat
  • Sakin
  • Saldırgan
  • Sarhoş
  • Sert ve kaba
  • SIKKIN
  • Sinirli
  • Sıcak
  • Tembel
  • utangaç
  • Uykucu
  • uykulu
  • Uyuşuk
  • Yaramaz
  • Yürekli
  • Yorgun
  • Yoğun
  • Şüpheli
  • Şeytani
  • Şeytani2
  • Şokta
  • şşşşttt!
  • Gösterilen Sonuçlar 1 sonuçtan 10 ile 10 arası

    Konu: klavyem bazi harfleri yanlis yaziyor

    1. #1
      Kanka Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      nikılıs's Avatar
      Üye No
      83158
      Giriş Tarihi
      Apr 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      456
      Konular
      42
      RepPuan
      57501
      Rep Power
      3129
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan klavyem bazi harfleri yanlis yaziyor

      bu durumu size nasil anlaticam bilmiyorum/ mesela noktali harflere basinca baska semboller cikiyor bakin nokta//// buda s nin noktalisi ;;;;;
      buda u nun noktalisi ]]]]]] buda i aslinda bunu yazarken i nin noktasizina basiyorum '''''''' nasil normale ceviririm yardim edin be kankalar
      buda c nin noktalisi ....... normal nokta gibi

    2. #2
      ♥ Devlet-i Ebed Müddet ♥
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      DrEaMeR_x_X's Avatar
      Üye No
      133997
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      6,809
      Konular
      666
      RepPuan
      7960498
      Rep Power
      3720
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      kanka saatin orada yazma dili eng mi orayı tr yap orada yoksa görev çubuğuna sağ tıkla yani o alttaki mavi yere sonra araç çubukları dil çubuğunu işaretle gelir orayı tr yap sorunun düzelmesi lazm yada klavyeden alt tuşuna basılı tutun o anda bide shift e bas düzelmesi lazım yani aynı anda alt ile shift e basıcaksın




    3. #3
      1. Nesil Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      car_26's Avatar
      Üye No
      97720
      Giriş Tarihi
      Jun 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      İzmir
      Mesaj
      10,068
      Konular
      790
      RepPuan
      28396884
      Rep Power
      5932
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri
      Ünvan : Gümüs Üye

      Varsayılan

      ewt erol abi nin dedigi dogru herseyede yetisior

    4. #4
      Kanka Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      nikılıs's Avatar
      Üye No
      83158
      Giriş Tarihi
      Apr 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      456
      Konular
      42
      RepPuan
      57501
      Rep Power
      3129
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      iyide arac cubuklarinda dil cubugu diye bir secenek yokki

    5. #5
      1. Nesil Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      car_26's Avatar
      Üye No
      97720
      Giriş Tarihi
      Jun 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      İzmir
      Mesaj
      10,068
      Konular
      790
      RepPuan
      28396884
      Rep Power
      5932
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri
      Ünvan : Gümüs Üye

      Varsayılan

      başlat cubuguna sagla tıkla araç çubukları war en yukarda ona gel 5-6 tane şey çıkıcak dil çubugu işaretli deilse 1 kere tıkla dil cubuguna gelmesi lazım
      yada kısa yoldan alt+shift bas.

    6. #6
      ♥ Devlet-i Ebed Müddet ♥
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      DrEaMeR_x_X's Avatar
      Üye No
      133997
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      6,809
      Konular
      666
      RepPuan
      7960498
      Rep Power
      3720
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      alttaki resimdeki yokmu sende




    7. #7
      Kanka Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      nikılıs's Avatar
      Üye No
      83158
      Giriş Tarihi
      Apr 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Seçilmemiş
      Mesaj
      456
      Konular
      42
      RepPuan
      57501
      Rep Power
      3129
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      evet bende dil çubuğu ve nero search yok.ama önemli değil.problemi kendi kendime çözdüm.
      bakın yazabiliyorum:ççççşşşşğğğğüüü
      önce başlat dedim.sonra ayarlar ve denetim masası.
      sonra tarih saat dil bölgesel seçenekler grubunu tıkladım.sonra bölge ve dil seçenekleri,üst sekmeden dilleri seçtim ve ayrıntılar dedim.ayrıntılarda tüm diller ve ekle kaldır var.tabii abd yi kaldırdım ve türkçeyi ekledim.yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun kankiler

    8. #8
      ♥ Devlet-i Ebed Müddet ♥
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      DrEaMeR_x_X's Avatar
      Üye No
      133997
      Giriş Tarihi
      Nov 2006
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      Eskişehir
      Mesaj
      6,809
      Konular
      666
      RepPuan
      7960498
      Rep Power
      3720
      Reputation Bilgileri
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      Alıntı Orjinal Mesaj Sahibi nikılıs Mesajı Göster
      evet bende dil çubuğu ve nero search yok.ama önemli değil.problemi kendi kendime çözdüm.
      bakın yazabiliyorum:ççççşşşşğğğğüüü
      önce başlat dedim.sonra ayarlar ve denetim masası.
      sonra tarih saat dil bölgesel seçenekler grubunu tıkladım.sonra bölge ve dil seçenekleri,üst sekmeden dilleri seçtim ve ayrıntılar dedim.ayrıntılarda tüm diller ve ekle kaldır var.tabii abd yi kaldırdım ve türkçeyi ekledim.yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun kankiler
      nero search bende nero 7 yüklü ondan dolayı var. sorununun çözüldüğüne sevindim




    9. #9
      ...
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      ChuCky's Avatar
      Üye No
      31300
      Giriş Tarihi
      Aug 2005
      Yaş
      25
      Cinsiyet
      Erkek
      Nerden
      İstanbul
      Mesaj
      1,244
      Konular
      127
      RepPuan
      212779
      Rep Power
      3381
      Reputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation BilgileriReputation Bilgileri

      Varsayılan

      genelde bu durum la karşılaştığımda ctrl shiift

    10. #10
      Yeni Üye
      Şuan ne düşünüyorsunuz?
       
      basal's Avatar
      Üye No
      515300
      Giriş Tarihi
      Feb 2013
      Cinsiyet
      Bayan
      Nerden
      Kayseri
      Mesaj
      1
      Konular
      0
      RepPuan
      10
      Rep Power
      0
      Reputation Bilgileri

      Varsayılan

      arkadaslar ben buldum bu gibi durumlarda genellikle NumLock Açık Oluyormuş . O yüzden NumLock'u bloke edin . Formatmış şutmuş buymuş hiç gereği yok . Kendinizi kasmayın

    + Yeni Konu Aç

    Konu Açıklaması

    Users Browsing this Thread

    Şuanda bu konuyu 1 kişi izlemekte. (0 üye ve 1 misafir)

    Benzer Konular

    1. dizüstü klavyem?
      By burak90 in forum Donanım Teknik Servis
      Cevaplar: 3
      Son Mesaj: 30-11-07, 01:25
    2. klavyem sapitti
      By STONEWALL in forum Yeni Başlayanlar & Sorularınız ve Çözümler
      Cevaplar: 4
      Son Mesaj: 12-06-07, 14:35
    3. >>> yanlis kisi, yanlis yerde, yanlis muamale :) <<<
      By asigirl89 in forum İtiraf Edin
      Cevaplar: 10
      Son Mesaj: 24-05-07, 21:31
    4. Koç’un eksik harfleri Arap harfleri çıktı / 7 nisan
      By rammstein_tr in forum Yurtiçi Haberler (Arşiv)
      Cevaplar: 0
      Son Mesaj: 07-04-07, 12:09
    5. Koç’un eksik harfleri Arap harfleri çıktı / 7 nisan
      By M@D_VIPer in forum Yurtiçi Haberler (Arşiv)
      Cevaplar: 0
      Son Mesaj: 07-04-07, 02:46

    Ziyaretçiler bu sayfayı bu kelimeleri arayarak buldular:

    klavyede noktali harfler yazmiyor

    klavyem yanlış yazıyor

    klavyede noktalı harfler çıkmıyor

    klavyem bazı harfleri yanlış yazıyor

    klavye bazı harfleri yazmıyor

    klavye noktalı harfleri yazmıyor

    klavye yanlış harf yazıyor

    klavyede bazi harfler cikmiyor

    klavyede harfler yanlış çıkıyorklavyem yanli yaziyorklavyede noktali harfler cikmiyorklavye i harfi yazmiyorklavye noktali harfleri yazmiyorklavyede harfler yanlışklavyede noktalı harfler yazmıyorklavye yanlış yazıyorklavyemde i harfi yazmiyorklavye harfleri yanlış yazıyorklavye i harfini yazmiyornoktalı harfler yazmıyorklavye noktalı harfleri yazmıyoklavyemde bazı harfler yazmıyorklavyem karışık yazıyorklavyede ş harfi yazmıyorklavyem bozuk yazıyor

    Tags for this Thread

    Bookmarks

    Bookmarks

    Gönderme Kuralları

    • Yeni konu açılamaz!
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  

    Forum Kuralları