PDA

View Full Version : Değişmeyen IE Başlangıç Sayfası Değiştirmek...



TuRGuT
31-01-06, 20:04
http://resim.kanka.net/resimler/resim 1-15318988.jpg (http://resim.kanka.net/)

http://resim.kanka.net/resimler/resim 2-11367924.jpg (http://resim.kanka.net/)

http://resim.kanka.net/resimler/resim 3-85015062.jpg (http://resim.kanka.net/)

http://resim.kanka.net/resimler/resim 4-19722861.jpg (http://resim.kanka.net/)

http://resim.kanka.net/resimler/resim 5-65962870.jpg (http://resim.kanka.net/)

Anlatım : Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...

Kolay Gelsin { Alıntı Değildir }

FrOmH€ll
01-02-06, 13:44
kankam güsel paylaşım thanks

doberman
20-02-06, 23:11
teşekkürler arkadaşım çok işeme yaradı

trecy_menza
20-02-06, 23:22
Bu kadar uğraşmaya gerek yokki :) İe de sağ tıklayın özellikler ve başlangıç sayfasını yazın :D

TuRGuT
21-02-06, 08:22
Bu kadar uğraşmaya gerek yokki :) İe de sağ tıklayın özellikler ve başlangıç sayfasını yazın :D
Doğru öle de oluyor kanka ama bazı programlar saolsun keni sitelerini başlangıç yapıp değişmemesini sağlıyolar bu yöntem de onun için... :okay:

kullanıcıkanka
20-04-06, 13:09
İnternet seçeneklerindekinden farkı ne bunun?

missmisfit
24-10-06, 17:06
sırf size teşekkür edebilmek için bu siteye üye oldum.çok ama çok teşekkür ederim...

TuRGuT
24-10-06, 18:11
İnternet seçeneklerindekinden farkı ne bunun?

Kanka tam olarak bir üstündeki mesaja bakarsan sevinirim..

jeytan1905
31-10-06, 01:01
bilmeyenler için iyi olmuş.zamanında az uğraşmadım değiştirebilmek için :)

drea06
31-10-06, 01:15
yararlı bir bilgi...

mevgu
01-11-06, 22:16
iyide dostum internet seceneklerindeki giriş sayfasi ayarlari hala kilitli oluyor regeditten o url yi degistirsen bile.asıl o kilitlenen yeri acmayı bilen var mı ?

ersoyy
25-11-06, 10:53
çok saol kankam ellerine sağlık:okay:

tolga42400
06-12-06, 21:09
kardeşim nasıl değişecek şunu nasıl sıfırlayacam biri anlatsın

diyadin_KsK
07-12-06, 01:01
Doğru öle de oluyor kanka ama bazı programlar saolsun keni sitelerini başlangıç yapıp değişmemesini sağlıyolar bu yöntem de onun için... :okay:
o bir virüstür onu temizleyen programı verdim ben:okay:

http://forum.kanka.net/showthread.php?t=243877&highlight=ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A7+sayfas%C4%B1

ghost41
29-03-07, 01:16
Allah Senden Razi Olsun Kanka Valla 1 Haftadir Kafayi Yİyecektİm Sagolasin Varolasin....saygilar

anti23forza44
30-03-07, 01:55
uzun ve değişik bi anlatım sağol ama kısası varken kimse bunla uğraşmaz ama yine kaydadeğer bi çalışma

TuRGuT
30-03-07, 22:57
uzun ve değişik bi anlatım sağol ama kısası varken kimse bunla uğraşmaz ama yine kaydadeğer bi çalışma

Sağ tıklayıp değiştiririm falan diyeceksen üstteki yorumları oku dicem ben sana ;)

gezincis
01-04-07, 22:10
ad aware işi daha kolay çözüyor

ybe363
04-04-07, 12:35
sorsaydınız söylerdim ama yeni bişey deel

challenger_67
06-04-07, 17:53
saol turgut:D

pasaaslan
11-05-07, 23:53
ooooooooo kanka helal olsun beni bu dertten kurtardın ya tşkr ederim:bravo:

bir
12-05-07, 12:47
bunu yapan proğramlar bile var ama bu
daha kısa teşekkürler

summer_sun
03-08-07, 00:07
ya ben mi teknoloji özürlüsüyüm. neden dediğiniz şeyi yapamıyorum. kurtarın beni yaa çok sıkıldım o saçma siteden...:sad:

ChuCky
06-08-07, 11:00
gayet basit açıklayıcı bir yöntem teşekkürler

morduman
01-09-07, 14:58
adamım çok teşekkür ederim epeydir uğraşıyodum bilgisayarla uğraşıyorum yok antivirüs indirin yok bunu yapın diye milleti kandirıyolardı herşey için çok saoollun
www.yedigunormani.com tıklayın sizinde bir agacınız olsun

summer_sun
03-09-07, 11:34
teknoloji özürlüsü olmaktan kurtuldum. teşekkür etmeyi unutmuşum. teşekkürler...

Black_sky
03-09-07, 17:11
Kardeş benimki degişmiyor...:( dediklerini yaptım ama ne yaptıysam olmuyor
MSN vereyim bana yardımcı olurmusun ? MSN : -

yusufakkurt
29-09-07, 14:08
olduda görünmezlil gitmedi
nasıl düzeltebilirim

aNe..!
17-05-10, 15:07
Dediklerinizi tam olarak yaptım bulundu diyor ama bulamıyor.. Bulundu dedikten sonra bi pencere açilarak start page olayı çıkmıyor bende .. tam olarak yardımcı olursanız sevinirim. çünkü berbat bi site açiliyor neti açinca lütfen biraz acele edelim .. ((:

LüzumsuzAdam
17-05-10, 17:11
http://forum.kanka.net/showthread.php?goto=newpost&t=791120

Burdan efendim...