lütfen yardım

tuncayaltun
27-03-05, 00:22
arkadaşlar benim bilgisayar açılırken windows xp amblemi çıktıktan sonra yavaşlıyor hiç işlem yapmıyor.Ama açıldıktan sonra (yaklaşık 4 dk sonra)normal çalışıyor.Format attım düzelmedi sorunu nedir lütfen yardım

skater boy
02-04-05, 00:52
bir programin sorunlu muhtemelen, windows degil, msn messenger duzgun kapatilmadigi zaman bilgisayarin gec acilmasina neden oluyor.

formatladiktan sonra da sen o sorunlu programi kurmussundur muhtemelen.

onun disinda service pack2 yukle kalan yamalari yukle ve adaware gibi ivir zivir dosyalari temizleyen bi program yukle.

belki abuk subuk bisiler girmistir bilgisayarina.

djceza
02-04-05, 13:18
Bence biraz paralı yöntem ama neyse:
Kasanı değiştir yine aynı problem yaşanırsa.Belkide Harddiskden silinmiodur

MaD-X
26-04-05, 10:19
Ethernet kartın bilgisaayrı yavaşlatıyo. Etherneti iptal edip dene

derbas55
01-05-05, 16:51
Kardeş başlangıç menüsünde fazla yüklenme yapmışsındır çalıştıra msconfig yaz tamam de başlangıç ayarlarını sıfırla...

alican
06-05-05, 22:12
Kardeş başlangıç menüsünde fazla yüklenme yapmışsındır çalıştıra msconfig yaz tamam de başlangıç ayarlarını sıfırla...

bu bılgı dogru kanka aynı sorun banadan oldu kolay gelsın :)

mavisakal76
09-05-05, 08:34
senın işletım sistemi orjimi yoksa korsanmı.2 cdrom olabılır işletım sistemi bozulmuş olabilir yokardeki seceneklerde...

ozhanata
18-05-05, 12:43
Selam ArkadaŞ Hdd De Sorun Olabİlİr Bozuk SektÖrler Ola Bİlİr YavaŞ ÇaliŞiyorsa Msconfİg BaŞlangiÇ Ayarlarina Bak Gereksİz Programlar ÇaliŞa Bİlİr Ha Cupİ Faninada Bak Bu Arada Tuzlan MiŞtir Her Halde Saygilar Özhan