seljax
06-10-05, 09:42
özelllikle para hilesini arıom
|
|
k.o para hilesi exp hilesi ve dupe ciliği yazarmısınız plsseljax 06-10-05, 09:42 özelllikle para hilesini arıom HUKUMDAR 06-10-05, 15:29 arkadasım böyle bir hile yok ne yazıkki sende calışacaksın kazanacaksın (((((: q0k! 09-10-05, 00:25 özelllikle para hilesini arıom EN İİ PARA HİLESİ ABYSS :D burjuva1453 09-10-05, 03:05 arkadaşım dupe olayı kalktı oluyo ama eşyayı ne kullanbiliyorsun nede satabiliyorsun CooL_DrSn 11-10-05, 19:39 arkadaşlar size bir tavsiye düpe olayı sakın yapmayın en son yaptıgımda 50 tane abyss gem im kayboldu hem bu arada onu bilen ler varsa sölerse sevinirim düpe yaparken bendeki 50 tane olan abyss gemi düpelicektim nerden düpelim dedim abysslerin hepsi yok oldu :( emre_s 28-10-05, 18:37 abilerim su kodları verin bana nova kodlar plsssssssssssssssss CHeLSeaFC 28-10-05, 23:42 1. ya arkadaşlar şu kodların olduu topiği ya sabit yapın ya da forwardlayın bulamıos yaw.. 2. dupe işi baya zor ve anlatmayacağım sebebi ise hileye karşıyım (ama yapıom :D) ve herkesin yapmasını istememdir. kesterado 29-10-05, 12:04 dupe halen yapılmakta kim demiş yapılmıyop diye ban arttı o ayrı osahin54 02-11-05, 15:19 beyler ben novaları açtın ama ban yermiyim bide sabahtan beri girmiyo bı oyunda neden acaba asigenc 02-11-05, 16:28 beyler para programı varrrr benım ark da su an bankasının hepsı gb doluuu ve programda var parası ne alırsa alsın pitmiyooo :) ama bana vermıyoooooo para programı bı sıdeden alınıyooo 30$ lara ama sitesini kımse soylemıyoo :((((( ramazan____ 03-11-05, 14:58 arkadaşım o para hılesı palpal sıtresınden alınıyoo onlarda senın şifrenı ogrenıp oyuncunu ıptal edebılıyor yani oyunda oynarkene birisi gelıp sende 100.000.000 mılyon ısterse sende vermessen bılkı yarın o oyuncunla oynayamayacaksın demektır anlayacagın o hıleyı yapanlar gm dekıler sakın kanıpta yapma yapacaksan eger bankanın yarısını onlara bagışlaman gerekecek saygılarım la TiE 04-11-05, 13:50 olm dupeeler bitti yapanların dupe malları yok oldu skill bug yapanlar 3 gün ban yedi TiE 04-11-05, 13:50 Para kasmak içinde abysse git para kas ama insansan orclardan kaç orc san insanlardan kaç :))))))))))) :DDD sertacorhan 10-11-05, 09:52 Ne Dupe Kalktimi Nah Kalkti Onu Dİyen Cz1 Gİtsİn Baksin Adamlar Blessed Upgrade Scroll 750k Satiyolar Ve Elİnde 10bİn Tane Olarak Satiyodu Dupe Kalkmadi Dupe Yapanlar YÜzÜnden Elİmde Kalan Mallardan Batiyodum Son Anda Kurtuldum Para Şİferesİne Gelİnce Önceden Bİr Sİte Vardi Ama Hackledİler Şu An Yoq Olunca Ben SÖlerİm Oyunda BaŞka BİlmedİĞİn BİŞey Varsada SÖleyebİlİrsİnİzz gяє∂∂ 10-11-05, 16:39 dupeye devam cLaW 29-11-05, 21:41 AGA lar Alın yawww İçin SKILLBUG için 1307Bypass'ın hatanın, (USKO V1. 307)'a tanışmayı yamadığı beceri olduğu yama: (16 nov-2005) bugün, değneğin, kendisinden “regedit”'i kullanırken onların becerilerini değiştirmesi için oyuncuları engelleyen bir yamayı bıraktığı KE. Şimdiden sahip olan insanlar, onların becerilerinin, onların kesilen becerileri kullanabildiğini düzeltir, ama o kim, onların becerilerini tekrar ayarlamak veya karakterin olduğu onların yeni için beceriler biraz kesmeyi ister, onların, yeniden dolayı yamanın olduğunu yapamadığını yakında bulacak. Adım adım bu kağıt gösteriler, bu kadar pas geçmenin yeni nasıl yama olduğu. Idiont, için çevre yoluna rehberlik eder: Ana çevre yolu olan bunun fikri, becerilere yazılmaktan verinin olduğu kayıtı korumaktır. Sen, bir defa KnightOnline'yi koştuktan sonra, ve, güncelleştirilmekten onu tuttuktan sonra, sen, daha çok beceriler o korumanın endişesi oynamaya ilerleyebilirsin. Şimdi, beceriler senin kesilen korumak ve KE'i pas geçmesi için izle bu adımlar yamar: 1. (Beygirin kodladığı beceriyi kullan) senin kayıtına becerileri güncelleştir, henüz KE'i koşma. 2. İndir, ve, “RegDefend”'i yerleştir, programla. Http: // www. Ghostsecurity. Com/ indeks. P.. . Ownload& id= 701 3. Seçkin doğruca4 Combobox'un olduğu RDStandard. Düğmeye sağı ayarlayana bastır: 5. “Group Name”'in böldüğü, ve “Add Group”'a bastırdığı KE'i doldur, ilikle: 6. “Add Rule”'in iliklediği baskı: 7. Anahtarın, HKEY 'LOCAL 'MACHINE\SOFTWARE\KNIGHTONLINE\'in olduğu senin oyuncunun olduğu ağacın olduğu anahtarların olduğu kayıtın olduğu solda araştırmayla geçen zaman, ( Username, )8. Seçkin anahtarın olduğu ve “Add Rule”'e bastırdığı “Count”, 9'u ilikler. İçin her biri “Data? ? ? ” kürekle götürür, onu seçer, ve, “Add Rule”'e bastırır, ilikle. Sen, çizgiyi sonrakiye hareket ettirmesi için “down button”u kullanabilirsin, ve “Add Rule”'e bastırmak, daha hızlısı içinle adım olan bunun yerine getirmesinin olduğu senin fareni ilikleyen. 10. Yakın pencere olan “Add Rule”. 11. (Üzerinde ilke git, kayma+ sona o zaman bastır) bütün kuralları seç. 12. Altta 1'in olduğu kısım, sadece takip eden checkboxesin, kareli olduğuna emin olur: ”Create Key”, ”Set Value”, ”Modify Key”, ve ”Delete Value”. 13. Altta 2'in olduğu kısım, radyonun iliklediği “Block”'u seçer. 14. Doğruca üstte “Group Enabled” checkboxun, kareli olduğuna emin ol. 15. “Configure”'e pencereyi kapat. 16. Şimdi sen koşulan oyun olan KnightOnline yapabilirsin. 17. Sen, için bir an oynadıktan sonra, KnightOnline durdur yorucu senin becerilerini güncelleştirmek için yapacak, ve, onları, bu senin şimdi serbest oynama yapabildiğin yolu kabul edecek, “RegDefend”'i kaldıracak, programlayacak, ve, senin yeni becerileri beğenecek. Senin RegDefend'i kaldırmak veya senin sadece yaptığın biçimi silmek için yap ol zorunda olduğun•, kayıtı sakatlamak savunur, sen, “Group Enabled” checkboxu kaldırmak veya yerine seçkin <DISABLED> (Adımı gör. 3) RDStandard'ın olduğuna sadece ihtiyaç duyarsın. cLaW 29-11-05, 21:49 olm dupeeler bitti yapanların dupe malları yok oldu skill bug yapanlar 3 gün ban yedi Aga ole Dionda Sen anlatıodum novaları falan söyle yazarsınız işler dieee nolduuuu:asabi: :asabi: :asabi: :asabi: :q :q :q :nono: :nono: :x Elayzer 06-12-05, 23:16 Kankalar siz novaları bırakın o hileler kapandı ama size şunu diim, macro die bişi var kendi kendi kasıo.Bende macro yook ama arkım bana söyledi.hatta bi ara şayitte oldum... Elayzer 06-12-05, 23:18 Dupe diye bişeyde ayrıca var.Bunun hakkında bişey sormayın.Ben bu olayı peek bilmiom.Arkımın arkı mı yapıomuş ne öyle bişiler söyledi. kankacan61 05-04-06, 23:10 beyler ben bi site biliyom orda bi program var ooo programla istediğin para miktarını gönderiyon alın size site www.komoney.com.tr.tc site bu kankacan61 05-04-06, 23:11 site şimdilik açık değil ama Ya Bİ Para Şİfresİnİ Yazin Ya LÜtfen Herkeze Para Lazim Kanka Bot 10-04-06, 14:42 Arklar VArdı Bi Aralr Hilesi Ama Kaldırıldı Yapmaya Çalışanlarda Sanırım İp Ban Yiyor Denememenizi Tavsiye Ediyorum :) Splendour 14-04-06, 12:33 konunun kitlenmesini istiorum kankalar bu ne biçim başlık hak yemeden uğraş yap sende ne hilesi... uysalova 16-07-06, 12:22 bende para programı lamak istiyorum nekadar olursa olsun banada verin nasıl alacagım hakkında bişeyler söyleyin PilipinosEX 17-07-06, 12:45 beyler para hilesi nasıl olcak inanıonuz mu:smile: varsa söyler misiniz harun_361 17-08-07, 08:56 özelllikle para hilesini arıom kardeş bu para hilesinini biri anlatsın:crap::crap: Z00mHaiR 19-08-07, 17:06 knight online oynuyorsun canım counter felan degıl yok ole 1şe FaTaLRhyMeR © 30-08-07, 21:50 git gavolt kes içinden 10k lık 5 klık kanatlar çıkıyo onları sat :D bide galiba belluada bi kadın varmış 100 k dan bi item alıyomuş o itemde bi canavardan çıkıyo kesmesi kolay hepsinde çıkıyomuş bi tane onlardan toplayıp satarsan parayı kırarsın ama itemi ve canavarı bilmiyom bi bakıyım ben :D milliyetci18 09-12-07, 00:11 yaw kardeşlerim parayı nasıl kasacaz hileli veya hilesiz nolur soleyin biriniz pazar kuruyom kimse bişi almıo :D borakhan 06-01-08, 15:50 Duping... Evet fasulyenin faydaları kaç sene oldu hatırlamıyorum tek karakterimi banlamışlardı bu meselesden dolayı, ben de wow a geçmiştim. Çok kolay bi işti o sıra hala oluyormu emin değilim ama mantığı şu... Şart 1) Savaş olan günü seçeceksiniz ve savaş zamanı çok ii olur ve hatta hatta savaş kaybedilmiş ve şehrinize invade e girilmişse çok daha kolay olur. Şart 2) En az bir arkadaşın yardımıyla daha kolay olur. Olay şöyle ki, bütün değerli eşya ve paralarınızı elinize alın, console'a save yazın, bu itemları ve paraları çok hızlı şekilde arkadaşınıza verip, o agıır lag de portal a koşun... Muhtemelen düşersiniz, geri döndüğünüzde portal dan geçemediyseniz sizi bir sürpriz bekliyor... En güzeli bunu sadece parayla yapın yakalanmanız imkansızlaşır nerdeyse, hem de parayla alınamayacak şeyler var onların dışında herşey için duping... İyi eğlenceler, iyi oyunlar mesut_legolas12 14-01-08, 19:16 aasdasDuping... Evet fasulyenin faydaları kaç sene oldu hatırlamıyorum tek karakterimi banlamışlardı bu meselesden dolayı, ben de wow a geçmiştim. Çok kolay bi işti o sıra hala oluyormu emin değilim ama mantığı şu... Şart 1) Savaş olan günü seçeceksiniz ve savaş zamanı çok ii olur ve hatta hatta savaş kaybedilmiş ve şehrinize invade e girilmişse çok daha kolay olur. Şart 2) En az bir arkadaşın yardımıyla daha kolay olur. Olay şöyle ki, bütün değerli eşya ve paralarınızı elinize alın, console'a save yazın, bu itemları ve paraları çok hızlı şekilde arkadaşınıza verip, o agıır lag de portal a koşun... save olayını kaldırdılar :okay: zaten save se idi ben buss dupesi yapardım.:kiki: dupeyi bulmak o kadar kolay değil su anda dupe oldugunu da zannettmiyorum çünkü piyasalar sürünüyor . Muhtemelen düşersiniz, geri döndüğünüzde portal dan geçemediyseniz sizi bir sürpriz bekliyor... En güzeli bunu sadece parayla yapın yakalanmanız imkansızlaşır nerdeyse, hem de parayla alınamayacak şeyler var onların dışında herşey için duping... İyi eğlenceler, iyi oyunlar merti 22-10-08, 18:06 beyler xp ile para hilesini arıom bulan haber versin | |