AMX MOD Gelişmiş Ayarlar...

£jD£R
16-09-07, 22:41
/////////////////////////////////////////
//AMX Mod Ekstra Özellik
//Bu config AMX Mod için hazırlanmıştır.
//Sadece AMX Mod ile çalışır.
//http://www.kanka.net
//http://www.damageclan.tr.cx
////////////////////////////////////////

//Giriş ve çıkış komutları için başlarındaki // işaretlerini kaldırın
//ve parola kısmına Parola girin nick kısmınada nickinizi
//alias giris "setinfo _pw \"parola\";name \"Nick\"
//alias cikis "setinfo _pw \" \";name \"Player\"

// Maç Modunu Açmak İçin "mac_aktif"

alias mac_aktif "amx_rcon mp_timelimit 0;amx_rcon mp_autokick 0;amx_rcon mp_tkpunish 0;amx_rcon mp_forcecamera 0;amx_rcon mp_forcechasecam 2;amx_rcon mp_roundtime 2;amx_rcon mp_fraglimit 0;amx_rcon mp_c4timer 45;amx_rcon mp_friendlyfire 1;amx_rcon mp_limitteams 0;amx_rcon mp_autoteambalance 0;amx_rcon mp_maxrounds 0;amx_rcon mp_buytime 0.15;amx_rcon mp_freezetime 9;amx_rcon sv_alltalk 0;say @gMac Ayarlari [Aktif]"

// Maç Modunu Kapamak İçin "mac_pasif"

alias mac_pasif "amx_rcon mp_timelimit 45;amx_rcon mp_autokick 0;amx_rcon mp_tkpunish 0;amx_rcon mp_forcecamera 0;amx_rcon mp_forcechasecam 0;amx_rcon mp_roundtime 3.5;amx_rcon mp_fraglimit 0;amx_rcon mp_c4timer 45;amx_rcon mp_friendlyfire 0;amx_rcon mp_limitteams 0;amx_rcon mp_autoteambalance 1;amx_rcon mp_maxrounds 0;amx_rcon mp_buytime 0.90;amx_rcon mp_freezetime 0;amx_rcon sv_alltalk 0;say @rMac Ayarlari [Pasif]"

//Taktik Modunu Açmak İçin "taktik_aktif"

alias taktik_aktif "amx_rcon mp_freezetime 60;amx_rcon sv_restart 3;say @gTaktik Modu [Aktif]"

//Taktik Modunu Kapamak İçin "taktik_pasif"

alias taktik_pasif "amx_rcon mp_freezetime 9;amx_rcon sv_restart 3;say @rTaktik Modu [Pasif]"

//Parolayı Aktif Yapmak İçin "parola_aktif"

alias parola_aktif "amx_rcon sv_password deepclan;say @gParola [Aktif]"

//Parolayı Pasif Yapmak İçin "parola_pasif"

alias parola_pasif "amx_rcon sv_password none;say @rParola [Pasif]"

//Yeniden Baslatmak İcin "yeni"

alias yeni "amx_rcon sv_restart 1"

//Mapler

alias d "amx_map de_dust"
alias d2 "amx_map de_dust2"
alias n "amx_map de_nuke"
alias i "amx_map de_inferno"
alias a "amx_map de_aztec"
alias c "amx_map de_cbble"
alias i2 "amx_map cs_italy"
alias m "amx_map cs_milita"
alias s "amx_map cs_siege"

//Yardım Metni 1

alias yardim_1 "echo _________________________________;echo |mac_aktif:Mac Ayarlarini Acar;echo |mac_pasif: Mac Ayarlarini Kapar;echo |parola_aktif: Servera Parola Koyar;echo |parola_pasif: Serverda Parola Varsa Kaldirir;echo |taktik_aktif: Taktik Modunu Acar;echo |taktik_pasif: Taktik Modunu Kapar;echo |yeni: Yeniden Baslatir;echo |ikinci sayfa icin yardim_2;echo _________________________________;"

//Yardım Metni 2

alias yardim_2 "echo _________________________________;echo |d: de_dust Haritasini Acar;echo |d2: de_dust2 Haritasini Acar;echo |n: de_nuke Haritasini Acar;echo |i: de_inferno Haritasini Acar;echo |a: de_aztec Haritasini Acar;|c: de_cbble Haritasini Acar;echo |i2: cs_italy Haritasini Acar;echo |m: cs_milita Haritasini Acar;echo |s: cs_siege Haritasini Acar;echo birinci sayfa icin yardim_1;echo _________________________________;"

clear
echo " _________________________________"
echo "|AMX MOD Gelismis Ayarlar"
echo "|http//www.damageclan.tr.cx"
echo "|Gercek Oyuncunun Adresi"
echo "|Yardim Komutulari: yardim_1,yardim_2"
echo "|Komutlar Basari ile Yuklendi."
echo " _________________________________"

Alıntı

procaptain
06-10-07, 05:12
Yanlız bu maç plugini haberin olsun. gelişmiş ayarlar farklı birşey .....
Ayrıca bunu kullanmak için amxx uzantılı bir dosya vermen gerekiyo.

£jD£R
06-10-07, 08:40
Kanka Bu maç ayarlarını açmak İçin bir çok komut yerine Sadece bir kaç komutla işi bitirmek için yazılmış bir Döküman

Bu nu kullanmak İçin Counter strike klasöründeki autoexec.cfg dosyasının içine exec isim.cfg olarak kayıt ediyoruz...