£jD£R
16-09-07, 22:41
/////////////////////////////////////////
//AMX Mod Ekstra Özellik
//Bu config AMX Mod için hazırlanmıştır.
//Sadece AMX Mod ile çalışır.
//http://www.kanka.net
//http://www.damageclan.tr.cx
////////////////////////////////////////
//Giriş ve çıkış komutları için başlarındaki // işaretlerini kaldırın
//ve parola kısmına Parola girin nick kısmınada nickinizi
//alias giris "setinfo _pw \"parola\";name \"Nick\"
//alias cikis "setinfo _pw \" \";name \"Player\"
// Maç Modunu Açmak İçin "mac_aktif"
alias mac_aktif "amx_rcon mp_timelimit 0;amx_rcon mp_autokick 0;amx_rcon mp_tkpunish 0;amx_rcon mp_forcecamera 0;amx_rcon mp_forcechasecam 2;amx_rcon mp_roundtime 2;amx_rcon mp_fraglimit 0;amx_rcon mp_c4timer 45;amx_rcon mp_friendlyfire 1;amx_rcon mp_limitteams 0;amx_rcon mp_autoteambalance 0;amx_rcon mp_maxrounds 0;amx_rcon mp_buytime 0.15;amx_rcon mp_freezetime 9;amx_rcon sv_alltalk 0;say @gMac Ayarlari [Aktif]"
// Maç Modunu Kapamak İçin "mac_pasif"
alias mac_pasif "amx_rcon mp_timelimit 45;amx_rcon mp_autokick 0;amx_rcon mp_tkpunish 0;amx_rcon mp_forcecamera 0;amx_rcon mp_forcechasecam 0;amx_rcon mp_roundtime 3.5;amx_rcon mp_fraglimit 0;amx_rcon mp_c4timer 45;amx_rcon mp_friendlyfire 0;amx_rcon mp_limitteams 0;amx_rcon mp_autoteambalance 1;amx_rcon mp_maxrounds 0;amx_rcon mp_buytime 0.90;amx_rcon mp_freezetime 0;amx_rcon sv_alltalk 0;say @rMac Ayarlari [Pasif]"
//Taktik Modunu Açmak İçin "taktik_aktif"
alias taktik_aktif "amx_rcon mp_freezetime 60;amx_rcon sv_restart 3;say @gTaktik Modu [Aktif]"
//Taktik Modunu Kapamak İçin "taktik_pasif"
alias taktik_pasif "amx_rcon mp_freezetime 9;amx_rcon sv_restart 3;say @rTaktik Modu [Pasif]"
//Parolayı Aktif Yapmak İçin "parola_aktif"
alias parola_aktif "amx_rcon sv_password deepclan;say @gParola [Aktif]"
//Parolayı Pasif Yapmak İçin "parola_pasif"
alias parola_pasif "amx_rcon sv_password none;say @rParola [Pasif]"
//Yeniden Baslatmak İcin "yeni"
alias yeni "amx_rcon sv_restart 1"
//Mapler
alias d "amx_map de_dust"
alias d2 "amx_map de_dust2"
alias n "amx_map de_nuke"
alias i "amx_map de_inferno"
alias a "amx_map de_aztec"
alias c "amx_map de_cbble"
alias i2 "amx_map cs_italy"
alias m "amx_map cs_milita"
alias s "amx_map cs_siege"
//Yardım Metni 1
alias yardim_1 "echo _________________________________;echo |mac_aktif:Mac Ayarlarini Acar;echo |mac_pasif: Mac Ayarlarini Kapar;echo |parola_aktif: Servera Parola Koyar;echo |parola_pasif: Serverda Parola Varsa Kaldirir;echo |taktik_aktif: Taktik Modunu Acar;echo |taktik_pasif: Taktik Modunu Kapar;echo |yeni: Yeniden Baslatir;echo |ikinci sayfa icin yardim_2;echo _________________________________;"
//Yardım Metni 2
alias yardim_2 "echo _________________________________;echo |d: de_dust Haritasini Acar;echo |d2: de_dust2 Haritasini Acar;echo |n: de_nuke Haritasini Acar;echo |i: de_inferno Haritasini Acar;echo |a: de_aztec Haritasini Acar;|c: de_cbble Haritasini Acar;echo |i2: cs_italy Haritasini Acar;echo |m: cs_milita Haritasini Acar;echo |s: cs_siege Haritasini Acar;echo birinci sayfa icin yardim_1;echo _________________________________;"
clear
echo " _________________________________"
echo "|AMX MOD Gelismis Ayarlar"
echo "|http//www.damageclan.tr.cx"
echo "|Gercek Oyuncunun Adresi"
echo "|Yardim Komutulari: yardim_1,yardim_2"
echo "|Komutlar Basari ile Yuklendi."
Alıntı
//AMX Mod Ekstra Özellik
//Bu config AMX Mod için hazırlanmıştır.
//Sadece AMX Mod ile çalışır.
//http://www.kanka.net
//http://www.damageclan.tr.cx
////////////////////////////////////////
//Giriş ve çıkış komutları için başlarındaki // işaretlerini kaldırın
//ve parola kısmına Parola girin nick kısmınada nickinizi
//alias giris "setinfo _pw \"parola\";name \"Nick\"
//alias cikis "setinfo _pw \" \";name \"Player\"
// Maç Modunu Açmak İçin "mac_aktif"
alias mac_aktif "amx_rcon mp_timelimit 0;amx_rcon mp_autokick 0;amx_rcon mp_tkpunish 0;amx_rcon mp_forcecamera 0;amx_rcon mp_forcechasecam 2;amx_rcon mp_roundtime 2;amx_rcon mp_fraglimit 0;amx_rcon mp_c4timer 45;amx_rcon mp_friendlyfire 1;amx_rcon mp_limitteams 0;amx_rcon mp_autoteambalance 0;amx_rcon mp_maxrounds 0;amx_rcon mp_buytime 0.15;amx_rcon mp_freezetime 9;amx_rcon sv_alltalk 0;say @gMac Ayarlari [Aktif]"
// Maç Modunu Kapamak İçin "mac_pasif"
alias mac_pasif "amx_rcon mp_timelimit 45;amx_rcon mp_autokick 0;amx_rcon mp_tkpunish 0;amx_rcon mp_forcecamera 0;amx_rcon mp_forcechasecam 0;amx_rcon mp_roundtime 3.5;amx_rcon mp_fraglimit 0;amx_rcon mp_c4timer 45;amx_rcon mp_friendlyfire 0;amx_rcon mp_limitteams 0;amx_rcon mp_autoteambalance 1;amx_rcon mp_maxrounds 0;amx_rcon mp_buytime 0.90;amx_rcon mp_freezetime 0;amx_rcon sv_alltalk 0;say @rMac Ayarlari [Pasif]"
//Taktik Modunu Açmak İçin "taktik_aktif"
alias taktik_aktif "amx_rcon mp_freezetime 60;amx_rcon sv_restart 3;say @gTaktik Modu [Aktif]"
//Taktik Modunu Kapamak İçin "taktik_pasif"
alias taktik_pasif "amx_rcon mp_freezetime 9;amx_rcon sv_restart 3;say @rTaktik Modu [Pasif]"
//Parolayı Aktif Yapmak İçin "parola_aktif"
alias parola_aktif "amx_rcon sv_password deepclan;say @gParola [Aktif]"
//Parolayı Pasif Yapmak İçin "parola_pasif"
alias parola_pasif "amx_rcon sv_password none;say @rParola [Pasif]"
//Yeniden Baslatmak İcin "yeni"
alias yeni "amx_rcon sv_restart 1"
//Mapler
alias d "amx_map de_dust"
alias d2 "amx_map de_dust2"
alias n "amx_map de_nuke"
alias i "amx_map de_inferno"
alias a "amx_map de_aztec"
alias c "amx_map de_cbble"
alias i2 "amx_map cs_italy"
alias m "amx_map cs_milita"
alias s "amx_map cs_siege"
//Yardım Metni 1
alias yardim_1 "echo _________________________________;echo |mac_aktif:Mac Ayarlarini Acar;echo |mac_pasif: Mac Ayarlarini Kapar;echo |parola_aktif: Servera Parola Koyar;echo |parola_pasif: Serverda Parola Varsa Kaldirir;echo |taktik_aktif: Taktik Modunu Acar;echo |taktik_pasif: Taktik Modunu Kapar;echo |yeni: Yeniden Baslatir;echo |ikinci sayfa icin yardim_2;echo _________________________________;"
//Yardım Metni 2
alias yardim_2 "echo _________________________________;echo |d: de_dust Haritasini Acar;echo |d2: de_dust2 Haritasini Acar;echo |n: de_nuke Haritasini Acar;echo |i: de_inferno Haritasini Acar;echo |a: de_aztec Haritasini Acar;|c: de_cbble Haritasini Acar;echo |i2: cs_italy Haritasini Acar;echo |m: cs_milita Haritasini Acar;echo |s: cs_siege Haritasini Acar;echo birinci sayfa icin yardim_1;echo _________________________________;"
clear
echo "|AMX MOD Gelismis Ayarlar"
echo "|http//www.damageclan.tr.cx"
echo "|Gercek Oyuncunun Adresi"
echo "|Yardim Komutulari: yardim_1,yardim_2"
echo "|Komutlar Basari ile Yuklendi."
Alıntı