1: X3 | Morgan (Dünya Counter Birincisi)
2: Nip-Heaton-
3: mouz.GeForce | johnny R. ( X3 | Morgan nın Ögrenicisi ) ( Dünya cs 3 cüsü )
4: zEx | Sunman
5: zEx | Drax (Bir Ara X3 | Morgan ' a Meydan okudu 46-2 Yenildi Birde Bıcak ) (Dünya Cs 4 Cüsü )
6: 3D.Kim ( Teklı Show Süper Birisi )
7: SK | Potti ( m4a1 Ak47 Show )
8: *aAa*Kabal (Affetmes Süperr Cs ci )
9: and tec | elude
KiNgArtHuR
17-08-07, 09:31
Bir Ara X3 | Morgan ' a Meydan okudu 46-2 Yenildi Birde Bıcak :puah:
Rezil :D
FaTaLpEaCe
18-08-07, 02:36
zex mi:S ben bu sunmanle oynadım.Fakedi galiba.zex clandan arada görüyorum birilerini
challenger_67
18-08-07, 03:04
1.6 mı 1.5 mi?:D saol paylaşım için
yaw Counter bu kadar geliştimi ya dün ya birincileri falan ben en son internet cafede ağ bağlantısıyla arkadaşlarla ayranına oynamıstım :D:D:D:D:D
kakarakandak
18-08-07, 03:29
yaw Counter bu kadar geliştimi ya dün ya birincileri falan ben en son internet cafede ağ bağlantısıyla arkadaşlarla ayranına oynamıstım :D:D:D:D:D
ne diyosun baksana adamlar öğrenci olayına falan girmişler:D
Kanka türkiyede değil ama yurtdışında lisanslı oynuyorlar bu oyunu
acaba ilk üçe karşı diğer altı kapışşa nolur :D
berabere olur
bence
1 adama 2 adam
1 adama 2 adam
1 adama 2 adam
=
3 6
:)
5: zEx | Drax (Bir Ara X3 | Morgan ' a Meydan okudu 46-2 Yenildi Birde Bıcak ) (Dünya Cs 4 Cüsü )
Vay ReziL ßen ßiLe 3 Kere Vururdum :D:D
SAĞOL bunlar biizm serverlere gelse ile derler:D
kabaL en iyi awp-scout kullanıcısıdır heralde benim verdiğim videoda(aAa) kabaL ard arda 5hs (scout) atıyor.:)
bu liste yanlış!birinci benim :D
TeCNoWoMaN
24-09-07, 20:28
listede potti ve morgandan baska tanıdık yok ama biri eksik Gia | JacKaL X3 | Morganı resmi deil ama normalde yenen tek kişi ben sans eseri yakaladım gördüm o zamanlar bu bölüm yoktu olsa foto koyardım adam gerçekci oynuyor
morgan 1.6 Kabal 1.5 oynuyo :P karma liste olmuş Cs 1.2 yide en iyi Ben oynarım :D
bana göre şimdiki dunya birincisi fnatic forest
http://www.fnatic.com/dbimage/753
Info
Nickname: f0rest
Real name: Patrik Lindberg
Origin: Sweden
Latest Achievements
e-Masters
Intel Summer Championships
CSCL III
Patrik "f0rest" Lindberg, what to say more. The nick f0rest says it all. Getting every trophy in 2006 for the Best Counter-Strike player in the World, he is feared by every team out there. Being able to handle every 1onX situation with his great aim and perfect game-reading, he is an integral part to our team.