Hangi Modemi Alsam Acaba Diyorsanız Buyurun:)

PcTech
02-08-05, 23:00
e-con ADSL AWL1000g Wireless Router

Tek bir ADSL bağlantıyı diğer bilgisayarlarla paylaştırmanızı sağlar. Kablosuz bağlantı paylaşımı için Access Point olarak da çalışır. Dahili ADSL modem 1xWAN ve 4xLAN portuna sahiptir. Başka bir aygıt olmaksızın 4 Pc ye internet paylaşımı yapılabilir. DHCP özelliklerini destekler. (99$+KDV)

e-con ADSL Modem + Router S4

Tek bir ADSL bağlantıyı diğer bilgisayarlara paylaştırmanızı sağlar. Ekonomik ve kolay kullanıma sahiptir. Dahili ADSL Modem 1xWAN 4xLAN portuna sahiptir. Başka bir aygıt olmaksızın 4 PCye internet paylaşımı yapılabilir. Splitter kutuya dahildir. DHCP özelliklerini destekler. (69$+KDV)

e-con ADSL Modem + Router S1

Tek bir ADSL bağlantıyı diğer bilgisayarlara paylaştırmanızı sağlar. Ekonomik ve kolay kullanıma sahiptir. Dahili ADSL modem, 1xLAN portuna sahiptir. Konfigurasyonu web tabanlı olarak kolayca yapılır. Splitter kutuya dahildir. (59$+KDV)

e-con ADSL USB Modem

USB yuvaya takılan Econ ADSL modem, hızlı kesintisiz ve daha ekonomik internet erişimi sunar. yaklaşık 8Mbps dosya alma, 1Mbps 'a kadar dosya gönderme imkanını verir. İnternete bağlı iken aynı anda telefon edilebilir. Telefon bağlantısı için Splitter kutuya dahildir. Windows uyumludur. (49$+KDV)

Surecom EP-4704SX ADSL Router +Modem

Yüksek hızlı tek bir ADSL bağlantıyı diğer bilgisayarlara paylaştırmanızı sağlar. 8Mbps dosya alma, 1Mbps dosya gönderme hızlarını destekler. Dahili ADSL modem, 4xLAN portu ve USB bağlantısına sahiptir. Ayrı bir switch olmaksızın 4 bilgisayara internet paylaşımı yapılabilir. PAP, CHAP ve şifre görme özellikleri ile güvenlidir. Web üzerinden konfigurasyonu kolayca yapılır. (79$+KDV)

Surecom EP-9410SX-g 54M Kablosuz ADSL Modem
ADSL Modem, Kablosuz Access Point, Switch ve Firewall özelliği hepsi bir arada. Yüksek hızlı ADSL internet bağlantısını bilgisayarlara paylaştırır. Kablosuz ağlar için bağlantı noktası görevi görür. 4port Switch özelliği Firewall yeteneği internet üzerinden gelecek saldırılara karşı güvenlik sağlar. 802.11g/b uyumu ile 54Mbps ile kablosuz veri aktarımı sunar. 8Mbps dosya alma, 1Mbps dosya gönderme ADSL bağlantı hızı, 4port Ethernet ve USB bağlantı 128/64 bit WEP şifreleme, DHCP ile IP dağıtma Web tabanlı kolay konfigurasyon. (129$+KDV)

Döküman : Pctech

cmshooter
02-08-05, 23:35
Paylaştığın için sağolasında bu yeni bir tartışma başlatabilir ... Çünkü ben 6 ay boyunca Zoom X5 kullandım ... 2 aydır da Asus kullanıyorum ... İkisinden de herhangi bir sıkıntım olmadı ... Ama E-con modemi bir arkadaşa kurmaya çalıştık ... Bir çok sorunla karşılaştık ... İthalatçı firma gelenlerin %50 sin de arıza olduğunu söyledi ve yerine Asus aldık ... Benim görüşüm böyle ... Senin görüşlerine de sonsuz saygı duyarız tabi ki !!!

Azgury
03-08-05, 11:34
benim ki airties memnunum

berzerker
03-08-05, 18:46
zoom x5 kullanıyorum 1 senedir. çok memnunum. kankaya x4 aldık o da memnun. biz zoom seviyoz kısaca.

Super_Egehan
04-08-05, 00:39
Saol Kanka Ama Econ Eİdİr