Oyunun kısayoluna "-developer" ekleyin. Yani maxpayne2.exe -developer gibi.. Ardından [~] tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın.
clear - konsolu temizler
coder - ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane
god - ölümsüzlük
mortal - ölümsüzlük kapalı
getallweapons - tüm silahlar
showfps - fps gösterir
gethealth - 1000 sağlık
help - daha fazla debug komutları
sağol yasn bunun bvirincisi wardı bende 2 cisini de almayı düşünüyorum guzel oyun dıor herkes :)
tavsiye ederim birincisindende güzel güzel olmuş bence üç defa oynadım yinede oynarım
centilmen1912
22-01-05, 12:15
çok sürükleyici bir oyun iki gündür başındayım hiç ama hiç başından kalkmak istemiyorum.
[QUOTE=yasn]Oyunun kısayoluna "-developer" ekleyin. Yani maxpayne2.exe -developer gibi.. Ardından [~] tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın.
clear - konsolu temizler
coder - ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane
god - ölümsüzlük
mortal - ölümsüzlük kapalı
getallweapons - tüm silahlar
showfps - fps gösterir
gethealth - 1000 sağlık
help - daha fazla debug komutları[/QUOTE
selam oyunun sadece hileleri mevcut max payne 2 nin türkçe yamasına ulaşamadım sizde mevcutmu selamlar
TR Yama diil zaten Hileleri...
kankalar bende bu oyunu oynuyorum ama bu hile olayını bi türlü çözemedim oyunun kısayoluna developer ekliyorum ama kabul etmiyo bunu yardımcı olursanız sewinirim aykut_t@msn.com
eyw kanka ben daha bu oyunu yeni oynamaya başladım
işime yarayacak bayaaa
beyler özür dilerim ama developer nedir nasıl ekleniyor bilgisayardan okadar anlayan biri değilimde cevap verirseniz huzur bulurum çünki max payne 2 nin hastasıyım