AciL YaRDiM !!! Celeron 2.4 Problemi

StyLe2ouf
20-07-05, 16:33
[COLOR=Sienna]Merhaba Arkadaşlar. Ben Asus anakart ile Celeron 2.4 işlemci kullanıyorum ancak bilgisayarın işlemci verimi çok düşük dolayısı ile bilgisayar çok yavaş daha önce gagabyte anakart kullanıyordum 1.7 de aldığım verimi Asus anakart ile 2.4 de alamıyorum. Neyden kaynaklanır bu sorun yardımcı olursanız sevinirim.

cmshooter
21-07-05, 11:41
Peformansını herhangi bir test yazılımı ile test etmeden anlayamazsın !!! Gözle görünür bir fark warsa bunun sebebi donanımsal değil yazılımsaldır !!!

denizinci
21-07-05, 20:13
Dostum ramlar uyumsuz ise bilgisayarında yine böyle birşey yapıyo ama çok yavaşlamaması gerekiyor windows unu kontrol etsen iyi olur...

MaD-X
22-07-05, 13:25
Harddiskinde problem olmasın. 2.4e geçişin sırsında arızalanmıştır. Harddiskini başka bir bilgisayara takarak dene.

Faronayt
23-07-05, 01:56
Dostum driverlerini her zaman update etmen gerekir etmez isen düzgün çalişmaz. yahut çok program olmasin.

babacany
25-07-05, 02:21
(msconfig) den bak bakalim neler calisiyor pc tutan baska bir program olmasin

optimizar
10-08-05, 09:20
Dostum bu tip sorunlar benimde başıma gelmişti eger işletim sisteminde bir sorun yok ise ide kablolarını kontrol et kablonun ucunun kırmızı ve mavi uclu olmamasına dikkat et iki tarafıda düz olsun ilk başta banada çok saçma geldi ama ide kablosunu degiştirince sorunun ondan oldugunu anladım