Trabzonspor Günlüğü

Kanka Bot
20-07-05, 08:40
Trabzonspor günlüğü

Trabzonspor sahaya iniyor
Trabzonspor bugün taraftarı ile kucaklaşıyor. Saat 16.30'da başlayacak olan açılış törenini birbirinden değerli sanatçılar eşlik edip renklendirecek. Fuat Saka, İbrahim Can gibi yörenin değerli isimlerinin katılacağı açılışta Bordomavili takım taraftarlara tanıtılacak.

Açılış maçı D.Batum ile
Avni Aker'deki bu sezonun ilk maçını Trabzonspor Dinamo Batum ile yapacak. Teknik patron Şenol Güneş'in yeni transferler Jefferson ve Eller'i de sahaya süreceği maç bugün saat 21.00'de başlayacak. Show TV'nin yayınlayacağı maçtan önce şöhretler karşı karşıya gelecek.

Tercüman Burak göreve
Bu sezon üç Brezilyalı ile lige başlamayı hedefleyen Trabzonspor tercüman olarak Burak Çengelci'yi seçti. Portekizce'yi çok iyi konuşan Jefferson, Eller ve yeni gelecek olan Obina ile teknik patron Şenol Güneş arasındaki köprüyü tercüman Burak Çengelci kuracak.

Sambacılar'a ev aranıyor
Jefferson ve Eller için Trabzonspor Kulübü ev arıyor. Trabzon'a gelip Otel Grand Zorlu'da kalan iki futbolcu için yönetim harekete geçti. Ailelerini de getirmeyi planlayan Brezilyalı futbolcular için Beşirli Mahallesi veya Şana Mahallesi'nde villa tipi evler futbolculara gösterilecek.

Tam gaz devam
Trabzonspor dün de 1.5 saat çalıştı. Güneş yönetimindeki antrenmana izinli olan Celaleddin, Emrah, Hasan Sönmez, Yattara ve Szymkowiak katılmadı. 1.5 saatlik idmanda pas çalışmasının ardından yarı alanda çift kale maç yapıldı. Fatih Tekke ise ayrı olarak çalıştı.