Fabiano Ellerin Açıklamaları

Kanka Bot
19-07-05, 20:44
ELLER'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonunda önceki gün kulüp tesislerinde 3 yıllık resmi imza attırdığı Fabiano Eller, Bordo - Mavili takımın, Brezilyalı yeni oyuncularıyla sezona damgasını vuracağını iddia etti.
Fluminense Kulübü'nden transfer edilen 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı, "Brezilya'dan yeni bir golcü alınacak ve böylece kaleci Jefferson ve benimle birlikte takımdaki Brezilyalı futbolcu sayısı üçe yükselecek. Fenerbahçe'de oynayan Alex, Aurelio, Nobre ve Luciano geçen sezon başarılı oldular. Onların başarıları beni mutlu eder ancak önümüzdeki sezonda roller değişecek ve moda biz olacağız. Sezonu çifte şampiyonlukla bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

'Deivid mükemmel'
Eller, Trabzonspor'un golcü listesindeki bir numaralı aday olan vatandaşı Deivid'e övgü yağdırdı. Bordo - Mavili futbolcu, "Deivid gerçek bir yıldız. Kendisiyle konuşuyorum. Gelmeyi istiyor. Eğer anlaşma sağlanırsa şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlarız. İsmi gündemde olan Obina da çok kaliteli bir forvet. Genç ve uzun yıllar yararlı olabilecek çapta. Yönetim bu iki isimden birini almak için büyük çaba harcıyor. Umarım en kısa sürede biri kadromuza katılır" ifadesini kullandı.
Bu arada tecrübeli futbolcu, yönetimden dört numaralı formayı istedi. Daha önce görev yaptığı takımlarda 4, 5 ve 9 numaralı formalar giydiğini belirten Eller, "Eğer boştaysa 4 numarayı isterim. Değilse başka bir forma da olur" ifadesini kullandı. Eller, takım arkadaşlarımla elele vererek 22 yıllık şampiyonluk özlemini bitirmek istiyoruz" dedi.