II.weturkey Online(pc) Pes 5 Turnuvasi

sheva_gs
25-09-06, 22:18
http://img79.imageshack.us/img79/9918/untitled1ey2.jpg
hepimize II. sini düzenlediğimiz turnuvamız hayırlı uğurlu olsun..tüm katılıcak arkadaşlara centilmence bol gollu ve seyir zevki yüksek maçlar diliyorum.

-KURALLAR-

1-kodisyon yeşil(NORMAL)
2-taktik sayısı 3(taraflar anlaşırsa isteğe göre)
3-taktik zamanı normal(taraflar anlaşırsa isteğe göre)
4-maç zamanı değişken...random(taraflar anlaşırsa isteğe göre)
5-maç dakikası 10min. 3.lük ve final maçları 15 min.TIME LIMIT NORMAL
6-hava durumu fine/summer...
7-Bağlantı kopmalarında eğer ilk yarı ise maç tekrardan başlatırlır 2. yarıda ise
ilk yarı skoru alınıp 1. devre daha oynanır(art niyet kullananlar tespit edilmesi halinde kesinlikle diskalifiye edilecektir..)
8-katılımcı sayısına göre kura yapılacak ve gruplar kurulacak...
9-katılımcılar birbirleriyle rövanşlı maçlar yapacak...
10-Maçlara belirtilen zamnalarda mazeretsiz gelmeyenler hümen 3-0 mağlup sayılacaktır.
11-Katılımcılar en az iki takım belirtmek zorundadır.aynı takımlar birbileriyle oynayamaz anlaşmazık halinde yazı tura atılır.kaybeden 2. takımı ile oynar rövanşta ilk takımını seçebilir.
12-fikstürde ev sahibi olarak gözüken takım odayı açacaktır
13-Turnuva müsabakaları Match Lobby English 01 Friendly Lobby 2 server ında oynanacaktır turnuva sırasında tüm katılımcıların belirtilen sever ve odada olması rica olunur..
14-oyun sp4 verisyon ile oynanacaktır.sp3 ve diğer versiyonlara sahip olanlar turnuvamıza katılamaz.
15-turuvaya belirtilen saatlerde gelmeyenlerin yerine yedek üyeler dahil edilecektir.Geç kalınması durumunda geLmeyenin yerine yedek üyeler dahil edilir. itaraz hakkı yoktur.
16-Maç sonuçları screenshot ile alınıp oyuncunun yer aldığı gruba yüklenerek bildirilecektir.

FORUM.KANKA GİBİ BÜYÜK BİR FORUMDAN SİZLERE ULAŞMAK İSTEDİM TÜM PES SEVERLERİ TURNUVAMIZDA GÖRMEK BİZİ ÇOK MUTLU EDECEKTİR. kayıtları weturkey.com dan onlıne turnuvalar bölümünde 2. weturkey onlıne (pc)turnuvası bölümünde yaptırabilirsiniz(link vermedim sadece pes severlerin daha rahat ulaşaiblmesi için . bu başlığı yazmadan önce bölüm kurallarını teker teker okudum sayın FORUM.KANKA yönetimi) .tüm pes fanatiği FORUM.KANKA li dostlarımızı bekliyoruz.

selcuk1907
26-09-06, 16:58
peki nasıl olacak su bvasvuru