:icon_butt
Ben iki tane DVD RW aldım ikiside biraz problemli. Ya yazmıyor yada yazdığını kendisinden başkası görmüyor... okuyamıyor... DVD RW sorunlu mu sizce .... :icon_butt :icon_butt
Kanka Disk yazma işini Nero da yapıyorsan DvD yazarken kontrol etme seçeneğini aktifleştir. Bir de bu durum büyük ihtimal Kalitesiz disklerden kaynaklanıyor olabilir !!! En son olarak Dvd-Yazıcıya suç atmak lazım !!! Bu arada bir DVD incelemesi yapmayı düşünüyorum !!! Yakın zamanda eklerim !!!
Dostum Nero nun son versiyonunu kullanıyorum ayrıca bu sorun başka arkadaşta da var neyse DVD incelemesini beklerim....
Kanka dvdleri düşük hızda yazdır. Bendede ona benzer problemler oluyodu. Değişik markalar dene DVD RW sürücüler her Dvd ile uygun çalışmıyo. Mesela bende Asus DVDRW var. En güzel DMS markanın -R DVDlerine yazıyo.
MaD-X hiç öyle düşünmemiştim şimdi benim philips. Bunun sevdiği DVD yi bulmak için birçok dvd mi harcamam lazım bir açıklık getirsen daha bemnun olucam ama ilgine tşk :)
denizci kankacığım pilips cdrw kullandığım için biliyorum pilipsler çok cd ayırıyordu
ayrıca arkadaş aldı dvdrw on da da buna benzer sorunlar çıktı
Sağol kanka bilgin için bende dvd rw den soğumaya başlamıştım. Ama neyse boşver sağol yinede ....
Evet arkadaşlar dediğim gibi DVDRW ler dvd seçiyo. Bu yüzden her markadan dvd deneyerek uygun olanı bulmanız lazım. Ben 25 tane dvd yaktım doğrusunu bulana kadar. Ve bildiğim kadarıyla LG Dvdrw'ler en az dvd seçen cihazlar.