:sinir
:sinir
ya ben video izliyemiyorum ne zaman video acsam hata verip mavi bi ekran gelio ve bilgisayar kapanıyo
aynı sekilde divx yüklediimdede aynısını yaptı ve divx acıca kapandı yaaaaaaaaaa ole işte yardım lütfen
ReSeaRcHeR
29-06-05, 19:42
dostum sorun hangi programda oluyorsa o programı silip baştan yüklemeyi dene olmazsa sistemi geri yükle..başka bir kankanın da benzer bir problemi vardı..programı silip baştan yükleyince sorun halledildi
kullandığın programlardanda kaynaklanabileceği gibi düşük bir ihtimal olarak bilgisayar sistemin eskiyse ramlarda sorun olabilir veya ekran kartı o anda direk bir ısınma yaparak bilgisayara reset attırabilir.. ek programlar yüklediysen işletim sistemini hasara uğratmışta olabilirsin yani bu programlar direk açılır açılmaz hata oluşturup reset komutunu uygulayabilir. film dosyalarına tıkladığında media player dışında bir dosya ile çalışıyorsa büyük ihtimal budur.
K-Lite Codec Pack 2.49 Full
sana önerebileceğim codec hertürlü kodek mevcut içinde....
Problemin yazılımsal olduğunu sanmıyorum. En iyi ihtimal windowsunu yeniden kur hala düzelmezse bir bilgisayarcıya kontrol ettir bilgisayarını
knight online
05-08-05, 12:02
sorun ya windowsda yada film nerden izliyorsan ordad1r ama sen izledigin programa bak onu sil ve sonradan yeniden yükle ya bizim kankalardan iste yada www.inndir.com dan ara yine ayn1 sey olursa windowsdan sil ve yeniden yükle ayn1 sorun yasal1rsa dogru bilgisayarc1ya...
ekran kartı driverını kaldırıp yeniden yukle.memory den arız olabilir bir test ettir.
Arkadaşlarım dedigi gibi ram ve ekran kartından olma ihtimali yüksek ama eger sadece divixde yapıyorise hardiskinde bad sektörüde oluşmuş olabiir divix bad sektörün üstüne kurulmuş olabilir ve programı açtıgında verileri okuyamıyordur onun için mavi ekran gelebilir
way be herkezde profösör olmuş beya okadar şeyi yaptıktan sonra heralde düzelcek kardeş sen CRAZYBOY u dinle en mantıklı o konuştu bence haklı
Senin kadarda olamasa anlıyoruz ya anlamasak konuşmazdık herhalde burada bu şekilde ukalalık yapmak degil amaç Arkadaşın sorununu çözmek