KnightOnLine TakTikLeri (Para Yapmak İçİn)

sazoa
21-06-05, 22:56
KankaLar biliğiniz üzere Beramus serverında itemler aşırı derecede pağlı. İtem Ve Para yönünden sııntıya düşmek istemeyenlere bi kaç taktik wereyim. Yanlız bunları yapmanız için IvI nizin yüksek olması lazım yani rahatca clanlara girmeniz lazım!..
İlk önce yapmanız gereken boss kesen bir clana girmek mesela slackers VisioN v.s. ben slackers clanındaydım ordan biliyorum rahatca boss kesebiliyolar. Her neyse; güzel na yapmış bir clana girin ilk baştan boss kesmeye çağırdıklarında her zaman gidin clan başkanı ile içli dışlı olun bir boss kestiğinizde item size bile gelse itemi başkana verin ve merchant açmasını isteyin ki güvenilir olduğunuzu bütün clan görsün. Tabiki boss kestiniz tesadüf üzere shard geldi size onuda clan başkanına verirseniz size SALAK demekden başka hiç bir şey yapamam. Bu yazdığımdan da anlıyacağınız üzere Güzel para edecek bir item geldiğide sakın itemi clan başkaına vermeyin istediği taktirde vermeyi reddedin baktınız ısrar ediyor clandan çıkın premium services e üye olun ve nick değiştirme kağıdı alın nikc'i değiştirin.
İşte bu taktikten sonra para yapmanın yolu;
Maradonda sizin veya arkadaşınızın charı ile işlemi yapacaksınız bu işlem; Clandan patlattığınız itemi arkadaşınızın chara deveredin ama devredmeden önce üstübnüzde itemle beraber save lemeniz lazım save den sonra itemi arkadaşınıza yada başka bir charınıza devredin ondan sonra save yaptığınız adamla p.c. yi iyice kastırın ne bileyim ardı arkasına town çekin asasiansa 2 kat swit kullanın bişeyler yapın ve p.c nin kasmasını sağlayın baktınız p.c iyice kastı kendi ışınlanma kapınızdan insanlara göre konuşuyorum pianoya ışınlanın ışınlanma sırasında D.C olursanız ve girerken hiç bir hata vermeden girerse ve adam maradonda doğarsa DuPe yapmış olursunuz. Yani item sizin üstünüzde iken save yaptığınız için item size geri gelir ve arkadaşınıza devrettiğiniz item de arkadaşınızda kalır. 2 adet item yapmış olursunuz. Bu şekilde Dupe yaparak item çoğaltın, itemleri satın ve bar alın itemler artık beramusda numaralı item fazla taşımayın istünüzde çoğaltın ve satın.
Millet bu kadar parayı ve itemi beramusda nasıl yaptı zannediyorsunuz.

UsheR
22-06-05, 10:58
dupe yapıncada banlanın ama güzel taktik ben arkadaşın charlarıyla yapam bi bunu zatne zırt bırt disconnect oluyoz pc'yi kasmanında yolu basit aç kaspersky yi arama yaptır :D:D

Forever_Free
22-06-05, 15:41
Valla ii fikir geçen denedik benim kuzen le kurky +6 dupe lıcaktık dediklerinin çoğunu yaptım ama DC olmak için modemi kapadım olmadı dupe ,dediğin gibi yaparsam kesin olr mu?

Drizzt Do'Urden
23-06-05, 15:04
arkadaşlar..sakın olaki..
hangi serwerden bağlanırsanız bağlanın..
item kopyalamayın.
kopyalıcanız şey sadece para ve belki abbys gem olabilir..
bütün kıymetli itemlerin id leri var..banlanırsınız..

piercefb
24-06-05, 01:10
ayrıca çok zor d.c. olmak

sazoa
27-06-05, 19:40
d.c olmak zor değil d.c olmayı bilcen ayrıca para dupeleyin itemlere numara koymuşlar dupe itemler siliniyor.

angelous
05-07-05, 16:51
beyler en iyi dupe yöntemi servere res atılmasını beklemek

UsheR
05-07-05, 17:25
ayrıca çok zor d.c. olmak
oyundayken şifreni değiştir anınnda dc olursun:D

cagataycaki
08-07-05, 20:10
d.c olmak zor değil d.c olmayı bilcen ayrıca para dupeleyin itemlere numara koymuşlar dupe itemler siliniyor.
disconnect olmak çok kolay kasanın arkasındaki modem kablosunu çek alsana disconnect zamanında az yapmadık bu işleri

sazoa
08-07-05, 21:18
Tamam Modemi kapatım d.c olursun ama bilki o şekil dupe yapazsın.

UsheR
08-07-05, 22:42
Tamam Modemi kapatım d.c olursun ama bilki o şekil dupe yapazsın.
ewet ip değiştiği için olmadı..denedim:)

piercefb
09-07-05, 01:52
ii agalar o zmn bana satt werin dupe yapalımm olursa daa ilk yapışta eywallah ama olmazasa görürüz bu gün netcafede 6 defa dendik ve hepsinde d.c. oldu gen dupe olmadı

premelle
18-07-05, 23:12
aga valla geçen 65 lvl asisianla yaptı abimler kendi sinin 65 lvl asasian aresste ismi :iso: hertarafı shelldi 1 gün içerisin de ban yedi
adminle konuştu adamı açtırdı ama shellerin hepsi ve +8 sharlar gitmişti ama shell sorun değil onun için yine shelli ork tu insan oldu şimdi FİRE clanının kurucusu

zartanyan
19-07-05, 04:16
item deilde para kopyalasak yakalanır mıyız Cypherda yapabilior muyuz.. Ayrıca 1.283 te çalışan kohack var mı ?

UsheR
19-07-05, 11:08
ben 1277 tane falan crude saphire kopyaladım sonra oyunda çıktım vi daha girdim hepsi kaybolmuş:D ewt 1.283'te çalışan kohack var

REALWAR
22-07-05, 13:08
ya beyler bana makro lazım bide kutu toplama programı yeni char açacam gidecem 2 makina var goblinlere inferno çakacam o yeni açttım char oto olarak toplucak ban yemeden parayı aktarcam.yardımm
[IMG]http://img70.echo.cx/img70/4515/bayrak8sm.jpg[IMG]

UsheR
22-07-05, 13:30
baba ben makro kullanıyorum ama sadece japko'da çalışıyo kutu toplamak içinse auto loot lasım yani kosp oda paralı

REALWAR
22-07-05, 13:57
Makro Ne İŞe Yarar

UsheR
22-07-05, 14:02
ilk 3 slota kullanacağın skilleri koyuyon sonra otamatik olarak saldırıyo

REALWAR
22-07-05, 14:04
AAA BANA Bİ TANE BULURMUSUNUZ ACELE BELEŞ OLSUN OPARAM YOK :d

elrond
23-07-05, 13:20
kardeş bilgi için teşekkürler ama bunun daha kolay yolu var tam save yaparken makinayı resetleyin bi daha oyuna girdiğinizde senin anlattığın şeyleri yapmış olursun.ok.herkese kolay gelsin..... :okay:

sardokar.
01-08-05, 14:32
shard nedir acaba cevap verebilir misiniz

celalone
28-10-05, 19:54
kankilerim siz bu isi kapmısınız :D
AMA banlanırsanız ne olcak butun emekleriniz bosa sonra üzül olmazkiiii

SALAZAR
03-07-07, 15:27
interneti kesip geri açın

LP_Safazx
03-07-07, 15:39
interneti kesip geri açın

:bravo::bravo: 2.5senelik konu altı üstü ...

|CátrèS|
03-07-07, 16:33
Niye hortlatırsınız ki kanka

Ne gerek var

Eski konu kilit