bugrahan
07-06-05, 13:47
Ya arkadaşlar yardım edin bende bilgisayardan cep telefonuna kızılötesi aleti var çalıştıramıyorum
|
|
Kızıl ötesi aletibugrahan 07-06-05, 13:47 Ya arkadaşlar yardım edin bende bilgisayardan cep telefonuna kızılötesi aleti var çalıştıramıyorum bethesna 07-06-05, 14:31 kanka hata yapmışsın almakla benim ev arkadaşımda aldı ama kızıl ötesi olayı çok kötü yinede sana yardımcı olmaya çalışayım öncelikle senin telefonun modeline göre driver yüklemediysen onu yükle sonra kızıl ötesi cihazını telefonfunun 2-3cm uzağında tut ama baştan sölim sürekli bir bağlantı kurma şansın yok gibi bir şey çünkü en ufak bir oynamada hemen bağlantı kopuyo. Kanka Bot 07-06-05, 14:45 kanka telefonunun bluetooth özelliği varsa eğer, bence onunla yükleme yap ufak bi aparatı var takıosun programını yüklüosun ve dosyaları bağlantı kopması yaşamadan atıosun.ben çok memnunum kızılötesi özelliği ise daha çok laptoplarda büyük kolaylık sağlıyo ama onlarda bile arada bir hata verio mobilehackar 07-06-05, 15:06 dostum ben bu işlerle ugraştıgım için biliyoru genelde bu cihazarın kızıl ötesi aletinde bişi olmyo saglam geliyo kuran kişide fdosru kuruyo tek sorun cep telefonunda cep telefonu bazı kızıl ötesi işlemlere izin wermiyor biz dükkanda kızıl ötesi cihazıda sattıgımız içöin biliyorum donanım benim işim diyebilirim | |