WebshotsDekstop + masa üstü(walpaper)İndirme

lazuti
02-05-06, 20:49
Bu programla masaüstü temalarını düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.Masaüstü temalarınız belli periotlarla otomatik olarak değişir.
Webshots Dekstopumuzu kurduktan sonradownload millions of free photosa tıklıyoruz.karşımıza home gallery comminity myphotos print&gifts çıkacak.Biz comminity e tıklıyoruz.karşımıza 9 kategori çıkacak örnek olarak ben Scenery&Natureyi seçtim daha çok seçenek için en alttaki moreye bastım.Burdada karşınıza 15 tane kategori çıkacak.İstediğinizi seçebilirsiniz.Örnek olarak ben forets i seçtim.Forets i tıklıyoruz.ve karşımıza bir sürü alt kategori daha çıkıyor.ben örnek olarak Muir Woods and Pasific Coastı seçiyorum.Şimdi sıra geldi masa üstü temalarının nasıl indireceğimize.muir woods a tıklıyoruz karşımızda artık resimler.Hepsini tek tek kaydedeceğiz.Birinci resme mousemizin sol tarafıyla tıklıyoruz ve resim açılıyor.Resim açıldıktan sonra resme tekrar mousemizin sol tarafıyla tıklarsak resmimiz dahada büyür.Daha sonra mousemizin sağ tarafına tıklıyoruz.Resmi farklı kaydet seçeneğine tıklıyoru<.Resmi hangi klasöre kaydedeceksek o klasörü açıyoruz ve kaydediyouz.örnek resimlerim klasörü.bu işlemi diğer resimlerede uyguluyoruz.Bu kadar.Artık dilediğiniz kadar masaüstü teması indirebilir ve bu masaüstü temalarını paylaşabilirsiniz.Sizin zevkinize kalmış.
link:www.hemenpaylas.com/download/630734/Webshots2.rar.html

plastel
03-05-06, 13:31
Sağol kanka

lazuti
03-05-06, 18:04
Sağol kanka
sende sağol kanka-net dostu.En kısa zamanda senden masa üstü temaları bekliyorum.