MERHABA kankalar bende eski bir fotoğraf makinesi var resimleri DAT dosyası olarak kaydediyor anlıyamadım bunu makinenin markası UMAX PhotoRun önemli değil ama merak işte bu dosyaları hangi proğram açar.? Bir bileniniz çıkıpta yardım ederse bütün REP ler ona vallahi çok merak ediyorum bunu ne olur bir yardımda bulunun ALLAH c.c hü AŞKINA..
sorununu çözdün mü?Hala yardı istiyor musun ?Dosya uzantılarını değiştir JPEG yap veya Format Konvertör proğramı kullanarak değiştir.
.dat dosyalari Windows Media Player aciyor galiba...dat dosyalari genellikle bitmeyen downloadlara verilen isim...notepad da acmasi lazim
MERHABA kankalar bende eski bir fotoğraf makinesi var resimleri DAT dosyası olarak kaydediyor anlıyamadım bunu makinenin markası UMAX PhotoRun önemli değil ama merak işte bu dosyaları hangi proğram açar.? Bir bileniniz çıkıpta yardım ederse bütün REP ler ona vallahi çok merak ediyorum bunu ne olur bir yardımda bulunun ALLAH c.c hü AŞKINA..
arkadaşım ashampoo photo commanderi verdim.Bu programla dat dosyalarını jpg ye dönüştürebilirsin.