Kankalar Rapidshare de beklemeye son.Kendim kullanıyorum bekleme yok.

baba21
26-04-06, 21:37
:okay: Kankalar şu an kullanıyorum ardı ardına rapidshare den indirme yapıyorum sizde faydalanın.Bu program devamlı ip imizi degiştirerek beklememizi engelliyor.Programı yükleyin sonra cIear ip monito u çalıştırmanız yetecek.Artık beklemeye son.

http://rapidshare.de/files/2415426/rapit_bekleme.rar.html

ÖZGÜRLÜK

cancantan
27-04-06, 05:02
teşekkürler, deneyelim..görelim

TolgaS
27-04-06, 06:17
eyvalla kanka

Jhemre
27-04-06, 18:03
teşekkürler kanka

KiNgArtHuR
27-04-06, 20:13
Saol kanka thanks

mstfbatu
29-04-06, 00:55
:okay: Kankalar şu an kullanıyorum ardı ardına rapidshare den indirme yapıyorum sizde faydalanın.Bu program devamlı ip imizi degiştirerek beklememizi engelliyor.Programı yükleyin sonra cIear ip monito u çalıştırmanız yetecek.Artık beklemeye son.

http://rapidshare.de/files/2415426/rapit_bekleme.rar.html

ÖZGÜRLÜK
programı yükledim ama hala rapidde beklemeye devam ediyorum. yapmam gereken özel bişey mi var? neden olmuyor acaba? :q

lazuti
06-05-06, 01:15
Sadece böyle saçmalıklara gülüyorum.))Arkadaşlar biraz mantıklı olun ya.Böyle bir program yapılmış ve bunu rapit kendi sitesinden yayınlıyor.Mantığınız alıyormu?Zaten rapit engelini aşacak program üretmeye çalışan bir çok rus sitesi biliyorum ama hiçbiri bu soruna çözüm üretebilmiş değil.Sizin anlıyacağınız rapit bütün arka kapıları kapatmış.İllegal(hacker) girişlerinin tamamen önüne geçmiş durumda.Boş yere bu tür programlara bel bağlamayın.rapitide sevmem.uploadlarımı iki türk siteye yapıyorum.hemenpaylas.com:200mb
paylas.com:700mb
Ama amaç rapitten hazır programları çekmekse yani downloadsa yolunuz açık olsun.
gerçekçi ol imkansızı iste:))

m_koken
07-05-06, 16:28
Sadece böyle saçmalıklara gülüyorum.))Arkadaşlar biraz mantıklı olun ya.Böyle bir program yapılmış ve bunu rapit kendi sitesinden yayınlıyor.Mantığınız alıyormu?Zaten rapit engelini aşacak program üretmeye çalışan bir çok rus sitesi biliyorum ama hiçbiri bu soruna çözüm üretebilmiş değil.Sizin anlıyacağınız rapit bütün arka kapıları kapatmış.İllegal(hacker) girişlerinin tamamen önüne geçmiş durumda.Boş yere bu tür programlara bel bağlamayın.rapitide sevmem.uploadlarımı iki türk siteye yapıyorum.hemenpaylas.com:200mb
Ama amaç rapitten hazır programları çekmekse yani downloadsa yolunuz açık olsun.
Haklısın rapid yerine birçok upload sitesi var ama, bir programı kullanmadan karalamakta çok yanlış bir davranış.

Rapidshare seni sadece ip in den tanır, ip değişikliği yaptıın sürece arkadaşında söylediği gibi sınırsız download yapabilirsin.BU program ip değişikliği yapar fakat bu programdan daha seri ip değişikliği yapan programlarda mevcuttur.

Emeğe saygı duyalım.Saygılarımla...

hasan_balci
07-05-06, 19:53
sağol kanka

delininbiri
07-05-06, 23:16
kanka lar rapid için isterseniz size salisede bir ip degistiren program gondereyim. Ama rapid hic birini kabul etmiyor. sadece 1-2 tane proxy sitesi onları kabul ediyor. oralardan indirebilirsiniz beklemeden.programlarla falan ugrasmayın. yine de eline saglık kanka

dreaMan
30-05-06, 21:55
ewt ya bende hide platinium kullanıorum yani oda değiştiriyo ama değişen bişey yok aynı tas(rapid) aynı hamam(bilgisayar) aynı tellak (oda ben)

lazuti
31-05-06, 17:35
Haklısın rapid yerine birçok upload sitesi var ama, bir programı kullanmadan karalamakta çok yanlış bir davranış.

Rapidshare seni sadece ip in den tanır, ip değişikliği yaptıın sürece arkadaşında söylediği gibi sınırsız download yapabilirsin.BU program ip değişikliği yapar fakat bu programdan daha seri ip değişikliği yapan programlarda mevcuttur.

Lütfen biraz daha dikkatli davranalım.Emeğe saygı duyalım.Saygılarımla...
M-Koken arkadaşım sen söylediklerimi yanlış anladın.Rapide ip değiştiren örnek hide ip platinyum gibi programlarla giriş yapamıyorsun.Adamlar yakalıyor.Yani arka kapıları tutmuş durumdalar.proxy işlemiyor.Rapitten sınırsız download yapmak istiyorsanız indirme limitiniz dolduğu zaman ADSL Modeminizin fişini çıkarın 20 sn ye bekleyin tekrar takın.Böylece ip niz değişmiş olacak ve rapitten program indirmeye devam edeceksiniz.Amacım asla emeğe saygısızlık yapmak değil.

m_koken
31-05-06, 18:25
M-Koken arkadaşım sen söylediklerimi yanlış anladın.Rapide ip değiştiren örnek hide ip platinyum gibi programlarla giriş yapamıyorsun.Adamlar yakalıyor.Yani arka kapıları tutmuş durumdalar.proxy işlemiyor.Rapitten sınırsız download yapmak istiyorsanız indirme limitiniz dolduğu zaman ADSL Modeminizin fişini çıkarın 20 sn ye bekleyin tekrar takın.Böylece ip niz değişmiş olacak ve rapitten program indirmeye devam edeceksiniz.Amacım asla emeğe saygısızlık yapmak değil.

Pardon kardeş boşver.
Söylediğin doğru, modemi kapatıp biraz bekleyip tekrar açtığında ip zaten değişecektir.Saygılarımla arkadaşım.

lazuti
31-05-06, 23:42
Pardon kardeş boşver.
Söylediğin doğru, modemi kapatıp biraz bekleyip tekrar açtığında ip zaten değişecektir.Saygılarımla arkadaşım.
Sende sağol kardeş.Asla kimseyi kırmak istemem.Dostça kal

multimedya
01-06-06, 12:58
arkadaşlar ben bunu daha önce kullandım ama nmednese artık ıp mi değiştirmiyorrr dolayısı ile beklemeye devam:(((

echo61
28-06-06, 17:07
eyvallah kanca

scream_58
22-09-06, 15:43
m koken doğru söylüyor arkadaşlar modemi kapayın daha sonra geri açın ip otomatik olarak değişiyor sonuç olarak rapid yeni ip den girdiğiniz için tanımıyor ve limit olayı ortadan kalkıyor.ya anlamıyorum bu kadar mı zor geliyor modemi kapayıp geri açmak.ne uğraşır durursunuz programlarla falan rapide en kolay çözüm % 10000000000 modemi kapayıp açma tekniğidir arkadaşlar.hepinize kolay gelsin.

alican179
24-09-06, 13:08
arkadaşlar doğru söylüyor
modemi açıp kapatacaksın
bir modeme birden fazla kişi bağlıysanız admin admin
yazıp resetliyeceksin başka yolu yoooooooooooooooooook

ismailbulca
24-09-06, 14:40
+1 kanka

magnesonic
02-10-06, 14:04
Aga çalışmıyor.

masis
02-10-06, 18:20
Saol Umarim Pcnin Hisini Kesmiyordur

irfbaba
04-10-06, 21:55
Emeklerin icin tesekkürler.saol kanka

duezceli_20
21-01-07, 19:22
kanak rapidden silinmis bu

duezceli_20
21-01-07, 19:22
kanka rapid den silinmis bu program

ebyaz
04-03-07, 22:04
clear ip çok güzel proğram, telekoma gitmeden sabit ip nizi değiştirebiliyor, kimse buna inanmıyor, ptt nin ip si değişmez diyor, bu proğram değiştiriyor, işyerinizde çalıştırır iseniz, banklardan hacker saldırısı uyarısı gelebilir, firma e-mailleri bozuluyor, sabir ip si olup sitelerde dolaşan proxy kullanmayanlar için mutlaka gerekli.. tşk.

ledo
07-03-07, 16:59
hacım mal mal olma ya:D rapidi bintane rus kıramadı bir program bulmuşsun bi haltada yaradığı yoq bide ben şu an kullanıom diosun kullanıosan buraya ard arda indirdiğine dair vidyo çekte göster bari rapidi kıracak adam yok yıllardır kırılmadı yinede kırılmaz rapidi sadece kendisi kırar bu bir kuraldır ..!

crayz_mutta
07-03-07, 21:19
link Cortlamış