Karşı Tarafın Resmi Hoşunuz Gitti Alamıyormusnuz İşte Buna Son O istediği Kadar Vermesin.... :okay:Zipli Dosyayı yükleyip penceredn sadece scan'a basmanız yeterli sizin listenizde olan herkesın kullandıgı resmı alabılırsınız kolay gelsin.
ReSeaRcHeR 13-05-05, 22:31 kanka iyi hoşda konuyu açmışın ama bir açıklama yapmamışsın
bende bu program var ama buraya nasıl ekleniceğini bilmiyorum
ReSeaRcHeR 14-05-05, 13:27 kanka eğer resmi msn deki küçük haliyle alıyorsa programa gerek yok bence..print screen tuşuyla alabilirsin :)
kanka iyisin hoşşşunda açıklama yapmamışın zaten anca o boyutta alabilirsin yani küçük büyügünü alma olayı olsa zaten benim haberim olur he bide sen baya geride kalmışın ben video kaydı bile yapabiliyorum :icon_butt
kanka vıdeoyla kayıt bendede var msnenın butun ozellıklerı var bende sadece bunu paylaşmak ıstedım ve programı yukledım
nicholas anelka 07-06-05, 00:21 ya abi su msn nasil calinir bilen varmi benim arkadasinkini calmis birisi onu geri almaya calisiyoz
Bir gun herkes fenerli olacak
ya abi su msn nasil calinir bilen varmi benim arkadasinkini calmis birisi onu geri almaya calisiyoz
Bir gun herkes fenerli olacak
1. si HACK YASAK 2.si geri almanın yolu ( yasal yodan) forumda var bir göz gezdir foruma bulursun ya da tıkla (http://forum.kanka.net/showthread.php?t=9626)
kanka sağol dedik ama yükleme yaparken avast virüs alarmı veriyor ne iş???
badigard_akif_61 27-06-05, 04:00 evet ben yükledim harika ya kanka bende vürüs vermedi norton anti vürüs kullanıyorum harka bu program tasarlayana çoooooooooooooook teşekkürler
Ya arkadaşlar karşı Görüntüsünü capture olarak alıyorum ama video olarak nasıl alabilirim... cam açıkken
teşekkürler ellerine sağlık
peki aldigin resimleri nasil siliceksin programdan bunun cevabi nedir arkadasim
kanka herşey iyi güzel de scan e bastıktan sonra resimler nereye iniyo bulamadım lütfen yardımcı olun
arkadaşlar bu konuda daha detaylı bilgi için www.idoclub.net i tıklayın ayrıntılar orda yazıyor..burda pek detaya inilmemiş herkese kolay gelsinl
bilader ne gerek var bak klawyede paintscreen tuşu var ona tıkla paint i ac oradan beyendin resmi al :P
- Uyarı: Bu DOSYA Reklam ajanı içermektedir!
arkadaşlar karşı tarafın resmini çalmak için programı çalıştırın automatic preview tuşunu seçin sora search diyerek resimleri arayın.resimler karşınıza çıkar sonra kaydedersiniz artık kolay gelsin..
ewet ewet bence cok guzel ustelık bu hacke gırmez
kardeş bence sen bi kontrol etsen bu reklam trojanı prog. değil.......lütfen kimseyi kandırmayalım..... arkadaşlar prog. da trojan var dikkatli olun virüs prog. açmama izin vermedi.... :)
istilacı bu msn den resim çalma proğramı bazen açılıyo bazen de isim felan istiyor a.ılmıyor yardım edersen sevinirim
charlesmartel 30-09-05, 17:44 kanka programı yukledım ama scan falan demıssın.tam bı acıklama yapsan daha yararlı olacak.ama bi de zaten bu programda resım o ufak halıylle alınır ancak.onu zaten preent screen le alırım ki... :S
sağolasın çok teşekkür ederim
nazlı&ceza 02-10-05, 00:50 ya ben bu print sceen tuşunu kullanarak resim kopyalayamıyorum lütfen biri yardımcı olabilir mi kankiler???
nazlı&ceza 02-10-05, 11:24 print screen tuşuyla kopyalıyorum ama msndeki sadece bir resim alınmıyor komple ekranı alıyorum.
bu zaten böyle mi olmalı yoksa küçük de olsa sadece karşı tarafın resmini alabilir miyim lütfen yardım!!!
Karşı Tarafın Resmi Hoşunuz Gitti Alamıyormusnuz İşte Buna Son O istediği Kadar Vermesin.... :okay:Zipli Dosyayı yükleyip penceredn sadece scan'a basmanız yeterli sizin listenizde olan herkesın kullandıgı resmı alabılırsınız kolay gelsin.
Bunun için programa gerek yokki diğer kankamında dediği gibi Print Screen yardımı ile gayet basit bir işlem..... :okay:
tantana_abi 23-10-05, 02:52 bu işte bir programa gerek olmadan karşınızdakinin resmini çalın öncelikle karşınızdakinin msnsine gelin vede klavyedeki print
screen
______
sysrq tuşunu tıkladıktan sonra painte gelin düzenden yapıştırı tuşlayın ve ........
:.......: tıklayın vede sonra resmi alın mausla sağ tıklayıp baştaki kopyala değilde alttaki kopyalayı seçin sonra resim sizindir istediğiniz yere yapıştırın arkadaşlar
cok tesekkur edıyorumm kanka:bravo: :bravo:
sağol kanka. emeğine sağlık
Programı indirirken sakın olaki elinizdeki anti virüslere güvenmeyin ne virüsler çıkıyor öyle virüsler ve trojenler varki elinizdeki antivürüs programı buna yetmeyebilir, heleki elinizdeki nortonsa ayrıca burda yüklü olan dosyaya'da dikkat ediniz.Saygılar...:nono:
the shodow man 24-10-05, 22:17 kankalar resim çalma discovery programıylada oluyodu discovery programınız varsa alt uşuna basılı tutup s harfine basın genede program için saol kanka saygılarımla.....
tantana_abi 25-10-05, 01:07 print scrrenn tuşuyla aldıktan sonra painte sağ taraftaki ......
:....: tuşu tıkla sonra resmi içine al vede alttaki kopyalayı seç resim senindir
nazlı&ceza 25-10-05, 18:38 sağol kanka eyvallah:bravo: :bravo: :puah: :bravo:
Saolasın kanka çok güzel bir program işime yaradı doğrusu
msn smilleri nereden çekebilirim
kankalar biz msn hırhızımıyız? Ne çalçaz daha iyisini yaparız.:x :asabi: :x
wirüslu seylerı yuklemeyın arkadaslar :D
bu konu cok acılmıstıı konu acmadan önce şölee bi etrafa baksan da acsan olmuyomu kankii ama bilmeyenlerde vardırr paylasım için yinede saol
Karşı Tarafın Resmi Hoşunuza Gitti Veya Yazıştığınız Bir Kız Ve Resmi istediniz Vermedi O zaman Biz Alırız
1-Yazıştığımız sayfayı tam ekran yaparız
2-Daha sonra PRİNT SCREEN tuşna basarız
3-Paint dosyasını gidip Yapıştırdıktan sonara
4-Kare şeklindeki seç butounana tıklanır ve altta açılan seçeneklerden 2, seçilir
5-Daha sonra İstenen Resmin üzerine giderek seçilir
6-Kes Ve herhangi bir yere yapıştır
7-Daha sonra kesilen resmin üzerine sağtuşla tıkla
8-İki tane kopyala var ama biz en altakini seçeceğiz ve kopyala dediğimizde bize bir pencere gelecek oraya isim yazarak kaydet deriz ve rsim artık bizimdir
anlatırken biraz uzun sürdü ama işlemin yapılışı daha kolay
ya bişey sorcaamm... nasıl video kaydı yapabiliyorsunuuuz??
PRİNT SCREEN tuşu hangisiii??
EsMeRaLdA kanka kafa filan bulbuyon demiiiiii?
Print Screen ı sorarsan klavyeler in hepsi aynı sıra ve sekilde olmz kine birazcık dikkatli olusan büyük bir ihtimal görürsün heraldeeeee...
saygılar....
Ben Bİlİyodum Da Bakİm Sen Bİlİyormusun Dİye Sorayim Dedİm...Şaka Yanİ Şakaaa..saygilar...
Ben Bİlİyodum Da Bakİm Sen Bİlİyormusun Dİye Sorayim Dedİm...Şaka Yanİ Şakaaa..saygilar...
biliyorum biliyorum. neysee bu sayede bil.yen varsa ki yoktur heralde en azından herkes görmüstür o tusu da belki ne ise yaradığını bilmezdirler......:hahah: :puah:
saygılar......
adam gıbı program versene lan bu program trojenlı ne bıcım adamsın sen len
[FX][SOLDIER] 12-11-05, 13:47 kanka bu program bence fuzulii ama yınede saol
kanka herşey iyi güzel de scan e bastıktan sonra resimler nereye iniyo bulamadım lütfen yardımcı olun
resımler sadece program uzerınde kalıyor eğer kendı pc nıze almak istiyorsanız resmın ustunde save yaparak kaydedebılırsınızzz..:okay:
adam gıbı program versene lan bu program trojenlı ne bıcım adamsın sen len
ilk baş terbiyeli oll program sadece senddemı trojenlı cıktı başkasında oyle bi sorun olmadı sende bi sorun var arkadaşım bende kullanıyorum aynı programı 1 senedır:asabi: :42: :nono:
bu konu cok acılmıstıı konu acmadan önce şölee bi etrafa baksan da acsan olmuyomu kankii ama bilmeyenlerde vardırr paylasım için yinede saol
ben konuyu açtığımda bole bir konu yoktu arkadaşım sen sonraki açanlara söyle bunu:) :okay:
ya bişey sorcaamm... nasıl video kaydı yapabiliyorsunuuuz??
Video kaydı içinde bir sürü program var ararsan bulursun:hahah: :okay:
Yaa arkadaşlar şu print screen tuşunu bin kere yazıyorsunuz onu herkes biliyor kimseye zorla programı alın demiyoruz burda konuyu açtığım açacağım a pişman ettiniz yaaa
istilacı bu msn den resim çalma proğramı bazen açılıyo bazen de isim felan istiyor a.ılmıyor yardım edersen sevinirim
valla kanka bende öyle bir sorun yapmıyor o yüzden bişey diyemicem:okay:
m akif okur 06-12-05, 23:32 saol istilac kardes guzel paylasım
devamını beklıyoruz
Saol kanka güzel paylaşım..
yaa kanka vırus cıktı bunda yaa
ya arkadaşlar ben buranın yenisiymde bana bir zahmet yardımcı olun ben msnden resim çalmak istiyorum fakat zip dosyasını nereden indireceğim yardımcı olursanız çok sewinirim...şimdiden teşekkürler...bilgilerinize arz ederim:Beurk03:
ya arkadaşlar ben buranın yenisiymde bana bir zahmet yardımcı olun ben msnden resim çalmak istiyorum fakat zip dosyasını nereden indireceğim yardımcı olursanız çok sewinirim...şimdiden teşekkürler...bilgilerinize arz ederim:Beurk03:
http://forum.kanka.net/attachment.php?attachmentid=5454&d=1116321014
Burdan indirebilirsin kanka... (:
ARKADAŞLAR DOSYADA VİRÜS WAR İNDİRMEYİN:42: !!!YETKİLİ ARK.LARIN EN KISA ZAMANDA DURUMA EL KOYACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK:okay: !LİNK AŞAĞIDADIR TIKLARSANIZ VİRÜS KARDEŞCİKLERİ GÖREBİLİRSİNİZ!
http://rapidshare.de/files/25146402/SKDJAS.JPG.html
:kiki: :kiki: :kiki: :aaa: :kiki: :kiki: :kiki:
Kanka bu program zaten trojan ile çalışan bir programdır...
Ama yine de virüs virüstür... Konu kilitlenmiştir...
|